Quotation of the Day

: : untuk tatapan mem aluyah : :

mem... ingat lagi jalan ni?

14 comments:

Mademoiselle Cynicleopetra said...

Menyusuri jalan tanpa berliku...jalan damai di hati ke nih man...mem?

SilverFerio said...

tapi jalan ni kalau tym balik opis tak mendamaikan langsung...

lil^RED799 said...

sgt takot lalu sini...sbb bnyk sgt pokok...cam sgt spooky aje

SilverFerio said...

kalo ujan takot gak... dahan patah

Kakak Tiri said...

Thank you Man.

I really hope they won't cut down the trees on the side due to that construction.

SilverFerio said...

saya pun dh jarang sgt lalu jalan nih... dok lalu sg chuah je... alhamdulillah masih mcm dulu juga

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Sy pun ingat lagi jalan ni, sampai hujung tu dah Kompleks PKNS ngan simpang ke Hotel Equatorial Bangi...

SilverFerio said...

kalo tak silap lah... belah kanan jalan tu tgh dok buat Sunway-Bangi Business Center

NaD said...

tak tau langsung ni kat mana.. hehe

SilverFerio said...

:d

Saya, Aku dan Kamu said...

jalan ni cam satu jln kat industrial area kat usj. i like it too. rasa cam tgk drive kete kat dlm daytona games jer hehehe

SilverFerio said...

ske drive kt situ on weekend... redup je

aku la ros said...

owh.. haritu hntar adik ke GMI.. lalu gak jalan ala2 mcm tu.. redup jeee...

zool irfan said...

sewaktu dulu.. ni jalan peberet i.. tapi si dia dah pindah.. end of road..