Quotation of the Day

: : bangun sahur : :


0425 subuh 6 Ramadhan... teringat plak dua kali bersahur kat kampung baru baru ni. Memang berbeza lah...
TAK kesah, yang sunatnya amalan bersahur ;)
SELAMAT bersahur buat kawan kawan semua...

20 comments:

lil^RED799 said...

waaaaaaaaaahhh baru ramadhan ke enam ni...sahur dah mkn kuih raya!

SilverFerio said...

kueh tu jiran blok sebelah bagi hehehe...

yaya|azura said...

dah raya ke nie??? *sambil gosok2 mata* .. azura baru je nak start pose ari nie :P

aku la ros said...

aku ingat aku sorg je dah excited nak raya.. hang pown sekali ka?.. huhuhu

SilverFerio said...

semalam kerja kat opis Shah Alam... dia org dh putar lagu2 raya :))... jadinya tadi saya sahur kueh raya jiran bagi tu

SilverFerio said...

semalam kerja kat opis Shah Alam... dia org dh putar lagu2 raya :))... jadinya tadi saya sahur kueh raya jiran bagi tu

SitiNur said...

Ai Man,makan sahur macam kat New Zealand la plaks..

SilverFerio said...

hahaha... rezeki sahur tadi. ada lagi dlm freezer

Hanamichi_Sakuragi said...

tak sabar mau raya yayyyyy

SilverFerio said...

bawa2 bersabar zu... bnykan amalan yg mendatangkan pahala dlm bln nih :D

Pink Marie said...

tidak!!!!

br pukul 1030 skang.. nk beskut jugak... :(

SilverFerio said...

amik la dalam freezer tu ada bnyk lagi... dok lam kitchen bay saja tau nanti kantoi ngan JAIS / JAWI

NaD said...

baik nye jiran sebelah blok tu yer..

nad ni jangankan jiran sebelah blok, jiran sebelah umah pun tak brapa nak kenal. hahahhaa. kuar pagi2 balik dah malam, bila masa nak bertemu muka. haih..camtu la idup kat bandar.

Si Tukang Karut said...

wuhoooo man dah makan kueh raya!....nih babah dah tanya bila nak buat kueh...masaalahnya momi nih bukan jenis makan kueh...kueh apa ek nak buat...buat ke? hahahahah beli lerr...

Dory said...

baru je pas makan meggi.. sedap betul meggi tu tadi.. hehhehehe

SilverFerio said...

nad - sempat gak kenal2 ngan jiran2 sini, especially abg bas skolah ngan abg mimos. tapi nama depa pun x tau gak...

mommi - nak beli kueh siput langkawi x? hehehe

dory - x posa ke apa nih?

Si Tukang Karut said...

eh ada kueh siput ek...boleh order hantar courier ke man...mommi mmg minat giler kueh siput nih...

SilverFerio said...

mommi - mak buat kueh siput kt kg. dua tahun lepas tlg jual kat kwn2 di sini.

Kakak Tiri said...

Man - Nak kuih tu Man. Nanti pass kat Kachik. Hehehe.

SilverFerio said...

aduhai mem...