Quotation of the Day

: : lu fikir lah sendiri : :

nape dalam kapal terbang penumpang disediakan life jacket?

nape dalam kapal terbang penumpang tak disediakan payung terjun?

9 comments:

Mademoiselle Cynicleopetra said...

sajerlah tu nak dok menyedapkan hati penumpang, consolation jerr tu...kalau jatuh dah tentu kompem gol!..kalau hidup tu kira halal jerlah...hihihihihi

SilverFerio said...

=))

Kakak Tiri said...

Penat nak fikir lah Man. Cakap je lah kenapa. Hehehehe.

SilverFerio said...

x tau juga...

Kakak Tiri said...

Chettt!!

Mademoiselle Cynicleopetra said...

hahahahahahhaha....apalah man nih

SilverFerio said...

soklan ni terjengoi lepas baca entry mommi pasal takdir... terfikir la nape dlm kapal terbang tak de payung terjun... apa la pilihan yang ada bila emergency

Dory said...

aah la, diorg pk terjun masuk laut je kot.. terjun atas darat diorg xpk.. ishh.. seram lak tibe2, dah la nak naik flight jap lg nih.. haha

SilverFerio said...

bila flight baru take off aku selalu bayang dia under power... bila nak touch down aku bayang mcm mana kalo silap approach huhuhu