Quotation of the Day

: : selera besar : :

Beriyani Gam Anje Sect. 15; rusuk kambing
ini aku kira dah mematuhi 2nd wishlist berbuka puasa Ramadhan 1429H...
ada lagi dua ;)

21 comments:

Si Tukang Karut said...

Wuhuuu kita makan nasi beryani gan kambeng hari ini...nampaknya kita sehati sejiwa man...LOL

Pink Marie said...

huiyoo..

ada ramadhan wish list..

lil^RED799 said...

wahhhhhh dasat!!!! terliur!

SilverFerio said...

serasa kan mommi...

mek - 1st pulut panggang, 2nd beriyani kambing

nur - jgn la mcm tu... esok kena cari tau kambing

Kakak Tiri said...

Nasib baik tengok selepas berbuka. Kalau tak, mau menangis nih!

SilverFerio said...

ayo yo mem... sib beik update lepas berbuka. dari hari sabtu lg nak tapau tapi line x clear... ikutkan tiap2 sabtu pun pi lunch kat Anje... memang tak penah miss lagi... cuma bulan posa ni nak gak rasa sekali sblm raya

Saya, Aku dan Kamu said...

apa wishlist yg lg dua?

SilverFerio said...

shhhhh.. i'll tell soon

NaD said...

sana sini sume menu kambeng,kambeng,kambeng. fofular betol kambeng di bulan remdhan ini ye..

SilverFerio said...

Nabi dulu pun makan daging kambing. Tapi fikiran kita telah di'tune' makan daging kambing punca darah tinggi. Ini ideologi barat untuk galakan kita makan daging lembu. Tapi masih ramai yang kena darah tinggi. Dalam masa sama, org barat juga lah yang cipta penawar utk darah tinggi. Semua ni rancangan perniagaan barat. Bila fikir balik, lembu nih makan mcm2 selain rumput...

aNnE^wHaTeVeR said...

mmmbbeeeeekkk..kesian kambeng tu di gam...

SilverFerio said...

kena gam dlm porut den ni haa...

SitiNur said...

Trigin itik :p

SilverFerio said...

kalau nak nasi itik blh la tunjuk tempat ;)

Gee said...

hahhahah tergela baca komen Anne.. ayseh.. cam nak nangis tgk gmbr ni adek oii.. huhuhuh fave nih

Hanamichi_Sakuragi said...

minggu makan kambing:D

sue cipot said...

apa ramadhan wish list aku ek?
entah la aku ni asal boleh je man..

SilverFerio said...

aiyoooo kakak jgn nangis la... nanti kalau dtg Bangi kita makan kat Anje... nak???

minggu depan ketam plak zu... hehehe

apa2 pun boleh sue... aku tak mencari, kalu terjumpa ok je aku sambar...

aku la ros said...

sedapnyer....

zool irfan said...

kreatif menu ni.. suka plak

SilverFerio said...

dh tengah2 malam ni terasa lapar plak huhuhu... mo kuar sahur lh. lom penah kuar sahur lg setakat nih..