Quotation of the Day

: : selesai sudah : :

September 15, 2008; 02:15am

Setelah hampir 36 jam berkurung dalam command center, aku bolos jua akhirnya.



14 comments:

lil^RED799 said...

waaaaaaaaa ini mcm ka tmpt keroje??? da mcm dlm mubi command2 jet pejuang dh ni ha......apesal org len pakai pc ...tuan blog eksyen pakai laptop sendiri???? huhuhuhuh

Kakak Tiri said...

Dah boleh tido ke?

Si Tukang Karut said...

alhamdullillah...

aku la ros said...

Tahniah man!

Pink Marie said...

fuh canggihnye...

Adzra a.k.a DoOrDie said...

ala2 mcm kat NASA nyer stesen je ...hew hew hew...

Hanamichi_Sakuragi said...

huihhh mcm best jerrrr tmpt keja ko ni man

zool irfan said...

perhh.. itu hari kata 2,3 jam dah leh setel..
ni sampai ke pagi.
sahur kat sana la ek,.

SitiNur said...

Slalu duk tengok dlm film gambar mcm ni..

Sempoi tmpt keja Man.

SilverFerio said...

setiap kali ada upgrade activity sistem yang aku jaga nih akan bermaslah masa nak up balik. sistem2 lain dah boleh balik tido lena. aku ngan team plak kena sengkang mata berpuluh2 jam... adoiiiaaiii

kebetulan kali ni bulan posa so... sahur ngan berbuka kat opis je. sepatutnya ada org sponser la... alih2 big boss call aku yang kena kuar duit sendiri dulu. mana nak cari resit nak claim nih. beli kat pasar ramadhan je...

~ beaber ~ said...

resit ramai ada pat kedai buku

beli pehtu tenyeh jer claim huhhuhuhuhu

SilverFerio said...

hahaha... yupe tq tq.
dah tnya boss oso... beli je buku resit

SilverFerio said...

hahaha... yupe tq tq.
dah tnya boss oso... beli je buku resit

SilverFerio said...

aiyooo lom wat claim lg..