Quotation of the Day

: : nurain fauzana : :







17 comments:

myspace layout editor background said...

thats amazing story.

stock market investments said...

thats amazing story.

quick legal divorce said...

ok. I found an information here that i want to look for.

voda pal said...

very nice! hahahahaha

Si Tukang Karut said...

mana dtg alien-alien nih man..depa paham ke tidak...?

anyway sungguh tomei budak tocik nih...anak sedara man ke?

Saya, Aku dan Kamu said...

lerr.. banyak nya langau. tak kunci pagar betul2 si man ni. kan diorg dah setat berdengung. gi beli kipedlock beso sket.

nak chopkan utk anak buah ai bleh? heheehe

lil^RED799 said...

INI TIDAK ADIL!!!! she has such an amzing eyes!!!! mau dukong...polok2...kidnap..dating...jalan jalan mkn honey dew bersama.....

NaD said...

nurain fauzana - the combination of her mom and dad who makes her a beautiful baby girl.

Hanamichi_Sakuragi said...

alalalalala bucuk..bucuk....best nya kalau dpt geget2 itu pp hehehhee

Gee said...

comel sungguh!!!

aku la ros said...

comel nyer dia.....

SilverFerio said...

mommi - anak sedara yang keberapa ntah... huhuhu...ermmm 8 ke 9

yana - boleh. det hantaran bak sini heheeh

nur - pegi la penang jalan2 sana

nad - anugerah tuhan kan kan kan

zu - semoga ko pun akan dikurniakan baby nanti, insha allah

kakak & rosmawati - comelje ke... duit raya xde ke utk dak tecit tu :D

SitiNur said...

mesti mak dia suka fara fauzana kan?

yaya|azura said...

bestnye makan camtu.... budak tu untuk dimakan sekali ya?? nyumm nyummm.... :D

SilverFerio said...

biasanya kalo ramai yg balik kg, mkn mcm tu kat kaki lima je :))

Kakak Tiri said...

Bestnyaaa... open air seyhh.

SilverFerio said...

memang open... kalau ramai boleh open dia hidang kat situ, angin pun lembut saja... xdo kipas dah...