Quotation of the Day

: : pekan kajang : :


15 comments:

Mademoiselle Cynicleopetra said...

yang usang itu juga menarik...

lil^RED799 said...

ni yg opposite metro, dekat corner, blakang medan seleran&sate opposite KFC tu kan?????

:((:((:(( saya mahu pulang!!!!!

Kakak Tiri said...

Cemana keadaan jalan tepi Golf Resort tu? Adakah pokok-pokok kesayanganku masih selamat?

Kakak Tiri said...

Cemana keadaan jalan tepi Golf Resort tu? Adakah pokok-pokok kesayanganku masih selamat?

SilverFerio said...

mommi - yang usang tu ada hantu x?

nur - ya betui.. bnyk merpati kat situ. tgk lelaki india tu dok bagi makan

mem - jalan tu mcm dulu juga. emmm tepi pkns tu baru je buka mekdi 24 jam

Gee said...

tingat pulak kita dlm kete ngan perasaan bersalah tp dok diam whilst PL terpaksa tolak kete.. aduss.. :P

Saya, Aku dan Kamu said...

semua yg baru akan menjadi lama. hargai lah yg lama *tetiba*

SilverFerio said...

hehehe... kesian kan kena tolak keta, pastu dalam gelap malam dok repair plak...

cik yana - cintailah cinta

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Kat situ ada satu kedai gunting rambut India, dia kalau speaking, kadang2 guna simple Tamil words, bolehlah faham sikit2...

SilverFerio said...

ha ahh... ada kedai gunting tepi tu...

Dory said...

cam xpenah sampai sini jee.. kajang ni dkt ngn seri kembangan kan? yeke?

SilverFerio said...

emm... kajang kat ngan sate haji samuri :D

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Dulu (tahun 2005), ada satu lori besar yg langgar bahagian dinding bangunan tu, kesian kat kedai hardware ngan basikal tu.

Kakak Tiri said...

Wah... syoknya. Dulu kemaruk eskem singgit lima sen tengah malam ada rasa macam nak drive sampai Sg. Besi. Now ni nampaknya tak payah dah.

Impianku maju!

Man, bila fikir balik, seronok tul budak UKM sekarang ek. Nak bertenet 24 jam bersepah tempat melepak. Time dulu kat Capati Razak tu je lah satu. Tempat makan lain pulak, sama sekali dengan sarang tikuih... kat Shell dengan kat Balai Polis lama tu... apa ke nama pun tah.

SilverFerio said...

errr... kat corner tu ker... rasa sempit sgt corner tuh

capati razak pun dah pindah kat metro point... masih lagi konsep lama, bawah pokok... ingat nak terai lah...