Quotation of the Day

: : main pistol pistolan : :

This is my conceptual design. I need 2 to 4 hours to prove that my design is practicable.

Ahad lepas aku terima email dari client. Dia tembak ramai org, including me. Tak kisah lah, depa bayar quite mahal juga. Tapi... dalam meeting dah setuju dengan implementation plan. Disebabkan client tak boleh nak ikut plan, depa tembak semua.

Kamu nak nama kamu gah, kamu tembak sana sini. Kamu mengelabah apa hal.... Awasi langkah kamu supaya tak pincang. Kalau kamu nak nama, jom kita kerjasama. Kita ikut documented plan yang kita sama2 persetujui. Lets start, kalau aku gagal kamu tembaklah...



7 comments:

NaD said...

sape yg brani tembak baman nih?? meh sini nad tembak dia balikkk... biasa nihh...

*tembak guna pistol air. :p

Mademoiselle Cynicleopetra said...

syantik layout plan ini...nampak timeline...nampak conceptual bebola yang di tembak...

anak panah pun ada...

dia kalau takmoh ikut plan kasi karen jerr...sotz!!

SilverFerio said...

cik nad - poom poom!!! pinjam senapang nafiz

mommi - errr timeline kui kui kui... itu bkn timeline mommi... itu IP address.

Kakak Tiri said...

Kasik padam jer nama dia siap dengan IP add dia sekali kat JPN tu. Berani dia nak tembak! Haa... terai lah! Chitt!!

SilverFerio said...

mereka bayar saya utk merealisasikan keperluan mereka. tapi kalo mereka tak bayar... boleh gak sabotaj sket...

zool irfan said...

counter terorist win..

Dory said...

tembak gune pistol ke?