Quotation of the Day

: : istana kellie : :

Dalam perjalanan ke Penang 15 Nov. lepas aku sempat melencong ke Batu Gajah just because nak pukul gambo Istana Kellie. Dah banyak kali nak singgah, cuma masa dan keadaan je tak ngam.

Penang Bridge skrg ni under construction. UEM dok tambah lagi satu lane motor kiri kana jambatan.

Sampai je Sg Ara Penang anak2 buah masih lom bangun... aku yang kejutkan dia org. Ain ni susah nak ngan ngan org yang dia jarang jumpa. Danish & Akmal ok je.

16 comments:

Kakak Tiri said...

Anak-anak buah ni dok angkut dari mana??

Eh Man, I am wondering how they add more lanes on the bridge???!!

SilverFerio said...

depa dok tanjung...

tgk mcm susah je depa tambah lane... tapi ada progress since last April pegi sana

NaD said...

kellies castle or kata berantu. ewww..

NaD said...

*org

SilverFerio said...

ha ahh... ada pocong!!!

fizzzy !an said...

la ada kat Penang ke?

mmg susah dirong tambah lane. Hari2 jem dgn roti. Kalau hari Jumaat lagilah.

aduii.

Mademoiselle Cynicleopetra said...

hah cakap pasal pocong tingat pulak...blog beaber ada pocong!!!

Tok Ketua said...

kellie's castle?... hhmmm.. mcm nk beli jer.. hahaha

Pink Marie said...

hm bes gak nie. minyak da turun, leh cuti2 satu mesia. roadtrip!

yaya|azura said...

azura blom penah sampai kellie's castle. :'(

Saya, Aku dan Kamu said...

roadtrip! good suggestion la mek. yer korang. mari kita ber road trip meh!

SilverFerio said...

hehehe menarik gak nih... tak penah pegi ramai2... jum jum ujung tahun ni lah

sue cipot said...

azmi ckp kalo sya nak berroad2 xpyh kawin.. kalo nak kawin xpyh berroad2... uwaaaaaaaaa jaatnya..

kang ai pilih berroad2 ha mau ada org jd beruk hikhikhik

SilverFerio said...

kawin la dan ajak en azmi jln2... apa ada hal

Ayah Sofea said...

Man... jarak dari pusat lencongan ke Kellie's Catle tu jauh tak?? baper km?

SilverFerio said...

6 km je... jalan pun cantik je... ada la setompok taik lembu... sket je