Quotation of the Day

: : hello kawan : :


Baru je sampai rumah, malam tadi ada event (pesta dangdut) kat Teluk Kemang PD. Pesta habis kol 2 pagi, terus kemas equipments dan borak2 ngan ceweks Indonesia & budak2 Melayu mabuk togok air kencing setan laknat. Kesian betui tengok nasib depa2 nih kerja ngan boss India. Alhamdulillah... majikan2 aku sekarang dan sebelum2 ni Melayu yang tau hukam hakam & halal haram.

Hari ni hari minggu, kat Litar Sepang ada perlumbaan A1GP. Kalau boleh bangun awal, nak la pegi sebab ada complimentary tickets dok kat grandstand. Saya mau titun lah... Selamat berhari minggu untuk semua :D


12 comments:

Mr.bha said...

selamat be"REHAT"...

Kakak Tiri said...

Ohohoho... hujung minggu yang terisi.

Selamat bergrandstand!

Pink Marie said...

supposed to go also tp tak jd.. huhuuu

sue cipot said...

muka xcm letih pon...
jd mando ka?

SilverFerio said...

uarghhh... baru mangun nih! panas nye hari ni...

sue - lom letih lagi, gamba tu masa nak pegi PD

DoOrDie said...

hhuhuuh..hampir2..nyaris2 nak ke A1 juwa...apakan daya, kemalasan melanda!

Maka saya dengan rasminya mau melayan madagascar buat kali ke dua dengan hasil bantuan pirate! ahahaah!

Mademoiselle Cynicleopetra said...

bunyi mesti mengaum2....

Dory said...

sorila, kalu working trip mmg xle nak campur tuk poya2.. kalau x haru biru jadinyee.. hee

zool irfan said...

kat PD memang la.. tak lama lagi tempat tu kena tsunami.

SilverFerio said...

dory - mo man tai...

zool - errr... lagi 4 bulan dia panggil smula nih

Gee said...

apa nak kesian? tak kan bos dorang paksa minum kan? iskkk kdg2 tu bos dorang yg kafir tu tak lelebih dorang tu yg over kan dek kan?

SilverFerio said...

memang tak paksa... tapi disponser hehehe... kesian la sebab mereka kurang penghayatan Islam