Quotation of the Day

: : i dream of evisu : :




kat bundle Chow Kit pun paling murah aku tgk rm400++
mampu tengok saja la...

Spazzo; harga kat Jepun berapa henget nih???


Today the little Osaka trademark has become famous all over the world, with 400 shops besides more than 50 in Japan. Today, Evisu continues to expand with its newest additions including ‘Evisu Shoos’, ‘Evisu European Edition’ and ‘Kizzu’.

14 comments:

Zu said...

apapasal dekat bundle pun blh mahal cam tu???
hah apa lagi menabung la man kalau nak sgt:D

yaya|azura said...

baju kuda besar???

Dory said...

mahal gak jeans ni ye.. kalau dah minat tu baik beli.. kang termimpi2 di siang hari.. hehe

SilverFerio said...

lebih baik mimpi kerana mimpi lagi indah dari realiti wakakaka... (nak sedapkan hati je nih)

Mademoiselle Cynicleopetra said...

my bro in law stays kat OSaka...nanti me tanya sana bape ketul...

Mademoiselle Cynicleopetra said...

my bro in law stays kat OSaka...nanti me tanya sana bape ketul...

SilverFerio said...

hehehe... orait gak tu mommi...

SPAZZO said...

sabo..nanti weekend gua gi tgk.. before this jeling dari jauh je.. coz tak mampu nk beli.. huhuhuh..

SilverFerio said...

hehehe... tq tq

Kakak Tiri said...

Omak... budle pun mahal. No riban punya rate ka?

Kakak Tiri said...

Omak... budle pun mahal. No riban punya rate ka?

SilverFerio said...

kena tnya ngan zahid AF... dia pakai evisu hehehe

Kakak Tiri said...

Apa bende la aku tulis tu... sampai dua kali lak tu.

Sorry... taip dalam gelap!

O mak... BUNDLE pun mahal?! NI riban punya rate ka?

Jufri said...

Evisu kat Korea murah. mungkin sebab dekat ngan Jepun kot. kat Seoul leh dapat yang murah, tapi past season la kan. but who cares anyway.