Quotation of the Day

: : t.a.n.d.a. t.a.n.y.a. : :

Minggu ni saja dah dua kali aku lupa pakai jam tangan. Biasa-biasanya kalau aku tak pakai jam tangan, biasanya aku sengajakan. Aku memang letakan semua items mcm wallet, henpon, jam tangan, kunci keta, kunci umah dlm satu bakul rotan kecik je. So that i wont miss things bila nak kuar umah.

Tandanya Allah dah amik balik sikit2 ingatan aku. Yer lh kan... umo pun dh berapa skrg nih...

11 comments:

Si Tukang Karut said...

insyaAllah nanti esok2 tak lupa lah tu...

SilverFerio said...

tgh wat statistik gak nih :D

Hanamichi_Sakuragi said...

aku rasa dah bertahun2 dah aku tak pakai jam tangan since ada henpon2 ni lah:D

Wansu & NaD said...

kalo camtu dah lama dah Allah ambik sikit2 ingatan nad. skrg kuar bilik air memanjang lupa tekan suis lampu.

err..tapi nad belum tua lg. hehehe

aku la ros said...

kokena mkn kismis bebyk la man.. sure datang blik ingatan tu..

Kakak Tiri said...

I pulak selalu lupa dah mandi ke belum... sejak pindah sini ada sindrom M besar yang baru. Double M. M&M. Ssshhh.

lil^RED799 said...

banyak2 ngaji.....insyaAllah dipelihara ingatan hingga ke hari lebih berusia ;)

Pink Marie said...

mkn kismis pagi2!

Si Tukang Karut said...

menjak momi dah coti nih pun momi selalu lupa nak mandi same jerr sindrom kita Mem heran binte ajaba...

zool irfan said...

banyak makan megi ni..

Gee said...

ha ahlah.. mungkin sindrom lupa nih start masa umo 36, 37 ni kot.. :-? huhuhuhu lg seminggu nak masuk 37 nih.. duh... tua nya rasa.. :P