Quotation of the Day

: : j.o.m. l.a.y.a.n. v.i.d.e.o. : :

dua tiga hari ni, internet access kat cyber_nation, seri tanjung sangat slow. same speed as siput babi, maybe faster abit :)) semalam masa aku repair laptop nih kat opis kawan (niosh) internet dia lagu je.

so tadi aku cuba power off modem streamyx ngan wireless router. not even a minute aku on balik, wait for tak sampai dua menet. punya lh laju... boleh la layan video clip nih....

6 comments:

lil^RED799 said...

farihah dah try dekat 4-5 hari...on off on off on off....siap cabot cabot segala mak nenek cabel...sampai mende clip pat ujung tu patah...tetaaaaaaaaaaaappp gak mcm sipot sedut!!!!

SilverFerio said...

ahaaaa... nape yer? kt umah ni dah ok... nampaknya seminggu sekali kena reset modem & wifi router to clear cache kut kat router

yaya|azura said...

saya sudah menjahanamkan configuration kat wireless router .. miahahahah.... skrg dah xleh detect langsung.. maka terpaksalah amik nomor giliran nak guna internet kat umah tu.... :(

SilverFerio said...

alahai cian nyer!!! meh router tuh nak reconfig FOC

yaya|azura said...

yayyyyyyy...... hehehe.... tapi itu hari dah tukar ip dia to 192.168.2.1 ..... :P

SilverFerio said...

owhhh IP tu blh ubah2 sesuke ati... saya guna 6.6.6.6 :D