Quotation of the Day

: : d.u.r.i.a.n. t.y.m. : :

Kejadian ini adalah selepas makan laksa dan cendol rimba dengan Nur, Yong & Adik Annie. On the way nak balik Seksyen 7, Din call ajak makan durian. Ahaaa... fantasi jadi realiti.

We cruise menghala ke Salak Tinggi --> Sepang. Then we stop at the road side...



Kata abam durian atas sana tu... durian D24 ni dari Pahang. 5 bijon rm20. Alhamdulillah... terubat sudah aku yang mengidam durian.

Hohoho... boleh ke aku pegi gym lagi malam nih. Ada yang pocah porut pulok!!!

21 comments:

lil^RED799 said...

ini tidak addiiiiiillll!!!!!!! ape kejauh bena g mkn deroyan???? langat ke menara tinjau tu kan bnyk???

owh ye...korang2 tinggal belah2 sana kan...
aaa tetap tak adil!!!!!

SilverFerio said...

kenyang giler nih. x blh nak p gym... takut pecah usus :))

Si Tukang Karut said...

rasanya terubat sudah ngidaman man yang sekian lama...takyah dah pi xgfnya kampung halaman wat menambah luka jerr...syukurlah...

SilverFerio said...

hahahah mommiii

I, Me and Myself said...

adoi la. adrenalin dah naik ni. teruja ni. ai pntang tgk doyan. cpt berahi. ai berahi doyan. hahahaha

anne said...

rujukan hari merajuk:
Farihah:98 hari
Baman: 99 hari

notakukukaki:
~ku tetap merajuk~

aku la ros said...

man.. kat area umah aku ada jual cendol + rojak..sedap siot.. tumpuan ramai tu.. nak gi mkn lagi sabtu ni... huhuhuhu

Hanamichi_Sakuragi said...

damn.......isi dia warna kuning memang manis o......

aku la ros said...

oppss.. lupa lak.. ahad pown aku layan doyan... tapi doyan hang nmpak lebih menarik dari doyan aku.. hew hew hew... jeles seh..

SilverFerio said...

apa kata ramai2 plak kita wat trip makan durian tepi jalan hahaha

encik bha said...

x bisa tahan...durian...

SilverFerio said...

tak tahan lagi!!!

sue cipot said...

dulu kecik2 aku mmg hantu doyan tp dh besar ni sejak sakit migrin tahap 1 ni aku dh xleh makan doyan.. kalo makan pon stkat 1 @ 2 ulas je..

kalo makan lbh dr tu jwapnya katil kat hospital dh siap mnunggu aku la..

SitiNur said...

semalam makan durian ngan pulut.
jiran ct bagi durian dari baling.

pergh...lemak,gebu mcm ice cream..

NaD said...

jom..bila nak pegi??

Comot-nyew-aku said...

inikah dia doyan yg di war2 kan itew.....doyan pahang woo..chayalaa...syabas inchik man!!

SilverFerio said...

hua hua hua

zool irfan said...

lepas makan ni..huh.. sekali kentot memang long lasting bau dia.

Mem Aluya said...

Lepas makan kena sabun tangan betul-betul.

Dory said...

ni la durain D24 yg kambeng ckp tu.. oooo.. begitu..

Dory said...

*durian