Quotation of the Day

: : h.a.r.i. c.u.t.i. : :


Jumaat lepas dah bagitau boss, nak cuti hari ni. Dah la 12 hari cuti tahunan dari Jan sampai Julai burn free free saja. So, dah tak mau bagi free free saja. Setiap bulan aku mau ambil juga cuti tahunan. Simpan pun tadak guna seduit!!!

Terjaga tido pagi tadi ada sms dari boss. Meeting ptg tadi. Tapi meeting tu pun ditunda.

Hari ni banyak gak urusan bayar hutang, renew apa2 yang patut. Bila semua dah selesai baru la blh proceed dgn agenda bebas. Dalam kepala nih nak tgk muve. So aku drove to Alamanda. On the way tu sempat menyinggah kat Warung Kak Pah bawah pokok depan Sony. Makan laksa Kedah, minum cendol. Cendol Kak Pah sedap!!!! Lepas bayar makan minum aku terus ke Alamanda. Terus ke GSC. Ahaaaa.... ada muve Mummy kol 5.10 pm. Good good... good timing also... aku dah agak muve ni tak best mana. Memangggg!!!

Abis muve aku ronda2 kat Esprit ngan Reject Shop... alhamdulillah aku berjaya kawal diri :d Tapi kantoi kat Speedy Video hahaha... bukan apa kat situ ada cd lagu ori yang murah RM12 worth it la aku beli sekeping cd Search - Gema Timur Jauh. Track #1 Laila Namamu Teratas

Dah sampai Bangi aku singgah Ibrahim Maju... "Macha.... tosei wanek!!! teh tarik wanek!!!" nyum nyum nyum....

9 comments:

yaya|azura said...

waaa... tgk muve tak ajak kite ponnnn....!

SilverFerio said...

azura keja semalam. tak nak ganggu gugat azura ;)

Hanamichi_Sakuragi said...

tak best kerrr story tueeee?????nampaknya cancel la nak tgk dat movie

sue cipot said...

movie tu asalnya tsgt lah best wooo

tp sbp xbawak cik sue sama maka jd xbest lah hahahhaha

aci ke gitu bro?

Pink Marie said...

bes le jugak movie tu, if compare ngn anak mami kembali (mummy returns) takleh lwn lah. aksi dia padat tp byk gak yg buat mek cem err.. wtf cemtu.

yg paling pecah perut bila hantu from the dead terlibas kepala membe sindiri. siap nk pasang semula isk besalah sgt gamaknya hahaha

anne said...

"Simpan pun tadak guna seduit!!!"
jom ngedate friday ni.. *wink wink*

SilverFerio said...

zu - jgn la tak tgk! karut marut yang melampau. lain org lain sukanya ;;)

sue - ajak en azmi!!!

mek mafia - ya ya it was fun hew hew hew

anne - nape friday? ada pe2 ke nih :?

Kakak Tiri said...

CD tu untuk kita ke? Hehehehe.

SilverFerio said...

hahaha utk saya, tapi kalo mem nak... blh beli satu lagi. murah mem :d