Quotation of the Day

: : o.w.h. K.L.C.C. : :


Aku memang tak ingat kali akhir ke KLCC. So long... so long ago. Akhirnya 16 08 08 aku kembali parking SF kat 6B P3. Rujukan parking ialah KFC, Burger King & MPH. Dah sampai sempat ronda2 kat luar KLCC sambil petik 4... 5 keping gambo. Macam tourist siot!!!

Hari ni aku plan nak jumpa dua org kat KLCC. Diana dari Singapura. After a long conversation on phone, akhirnya kami jumpa kat sini :)) susah la sebab dua2 pun tak mahir kat KLCC. Sempat borak lebih kureng 15 menit.

Lepas tu jumpa Anne birthday gurl plak. Kesian dia... pie suda abes lerrr... menu lain pun boleh lah. Apa tu Anne? Aku mam bubur ayam McD saja. Apa2 pun 20 tahun sudah hidup di atas muka bumi.
After our meals, sempat la ronda2 outside KLCC, petik gambo lagi sampai bateri dah warning!




07 Merdeka.mp3 - Butterfingers

13 comments:

cik tun teja said...

ewah ewahhh..skali dating duo ko plan arrr...uhhh tak aci nehhh..ha ha ha :P

lil^RED799 said...

kan kak teja kan.....tak aci kan...huh!!!!

aNnE^wHaTeVeR said...

u'lls ni,bagi la peluang sket kat ktorang..adei....

Si Tukang Karut said...

Eppy birthday anne....man nih dia makan bubur mcd pulak...sungguh mak teringat akan keenakkan bubur itu....

Mem Aluya said...

Comey-comey belaka deh.

Happy Belated Birthday Anne. Akak baru tau.

yaya|azura said...

yelah.. happy belated bday anne.. akak pon baru tahu... errr ... akak? hihihihi :P

azman... azura pon nak bubur mcd!

I, Me and Myself said...

walawei. lawa plok gambo klcc tu. oo gi deting yer.

epi besday untuk anne gak.

SilverFerio said...

zura, nur - bukan senang nak pi KLCC tuh :d

mommi, azura - amik sorg satu mangkuk ye... jgn rebut2, tumpang kang

lil^RED799 said...

bile telek balik gambo.....awat anne makan sampai tampung due pinggan tuh??? dasaaaattt

Hanamichi_Sakuragi said...

rindu la kat klcc ari tue tak habis round pun huhuhu.....

SilverFerio said...

pinggan anne tiris agaknya...

zool irfan said...

yaya.. bila kita nak datng kat klcc plak,

sue cipot said...

man.. aku cilok pic klcc tu tau?

anne happy besday.. AKAK pon baru tau hhaha akak jua ker? gasak je lah kan anne? huhuhu

man.. mana bubur aku ni xsmpai2 dr td nie