Quotation of the Day

: : g.o.i.n.g. s.o.u.t.h : :

23 Ogos 2008


Kalo mommi nak tau, kemeja hitam semalam tu adalah yang baju ke dua diseterikakan huhuhu... sebabnya dalam perkiraan minda, selatan semenanjung akan hujan lebat menyaksikan pertemuan pertama kita =)) hujan rahmat buat pasangan pengantin.


SF menggolekan tayarnya pada 0830 pagi menghala ke selatan. Awal perjalanan tonang2 je.... bila masuk sempadan Johor hujan punya lah lebat. Stress kalau driving hujan lebat nih, so i've to slowdown to 60km/h and rest kat R&R. Lagipun i'm not in hurry becoz i believe kurma kambing itu tak akan habis :D Finally... SF selamat sampai around 1130. Memandangkan mommi masih belum bolos kastam... boleh la jenguk para sahabat di NIOSH JB.

Ni aktiviti setelah kenyang

DON'T PLAY PLAY... ANGKAT TANGAN! 1...2...3...!!!
poomm poommm
'minta maap yer tuan umah'

7 comments:

Kakak Tiri said...

Har har har. Seronok jugak pegi panggilan sambil main tembak-tembak.

aNnE^wHaTeVeR said...

dahsat...ustajah pengganas... uuhhh..

lil^RED799 said...

hahahha bile senapang menjadi payung....

Si Tukang Karut said...

har har har...ustajah dalam hujan pun nak tunjuk lagak terroris...

yelah hujan lebat...tuan rumah bz soh dok melayan diri sendiri...LOL

dah jumpa man dah terubat jiwa raga mommi...uwakakakakakakaka...

zool irfan said...

eh.. belum lagi jumpa zool.
ntah apa akan terubat nanti.. hehehe

Hanamichi_Sakuragi said...

WAHHHHH momi ka itu????sungguh ayu sekali

Gee said...

huhuhuh sori ler kena dok layan diri sendiri.. len kali kita hoyeah2 kat rumah ijau tu bersama2 yek.. :)