Quotation of the Day

: : j.a.c.k. & s.h.i.d.a. : :

Alhamdulillah...

Tahniah buat Jack aka Syamsul Zahrin & Shida (Rashidah) yang telah selamat diijab kabul pada jam 08:08 pm 08:08:08 tadi.

Esok akan berlangsung majlis keramaian di rumah Atok Shida di Alor Gajah. Majlis di rumah Jack pada 16 Ogos 2008 di Kulaifornia.

Jack ni my best friend. Kami kenal masa kerja kat NIOSH. Sama2 nakal, sama2 baik hohoho... hari jumaat sama2 pakai baju melayu. Kalau boleh outstation pun sama gak... keta pun sama jenis... jeans pun sama pattern sama brand... bab shopping nih lumba2... kalau ketinggalan sure kena hasut gak...

Smoga berbahagia selamanya... jgn nakal2 lagi... lu suda ada bini :d


4 comments:

Dory said...

ade x penah suke pompuan yg same? hehehhe..

SilverFerio said...

hehehe masa kt niosh dulu tu, kalau ada staff femfuan dahi licin baru join... aku ngan jack ajak kuar minum dulu. kwn2 lain lepas tu mcm dh dh x leh nak dekat huhuhu...

sue cipot said...

man.. kulaifornia tu kat mana?
kat california ker per? hehehe xpnh dgr weh

SilverFerio said...

felda sayong, kulai... tak jauh dah ngan felda taib andak tuh