Quotation of the Day

: : a.l.h.a.m.d.u.l.i.l.l.a.h. : :

Pagi tadi dapat dua e-mail. Aku dah lulus :

1. Certified IT Manager [CITM]
2. Certified Data Center Professional [CDCP]
Masa jawab exam CDCP tu aku dapat rasakan aku gagal. Sebab malam sebelum tu system testing yang dibuat oleh team aku haru biru. Masa tengah buat revision on exam esok tu, team member call kata test haru biru. Kacau sistem kat JPN production. Mood memang spoil, tapi aku gagah juga selak training notes tu. Esoknya jawab pun apa yang terlintas dan ikut logik je lah. Habis exam tu aku terus balik ke JPN sebab masih problem.
Exam CITM tu aku memang yakin. Mana taknya... tak de gangguan langsung. Study tiap2 malam. Jeles je tengok room mate tido bawah selimut tebal Holiday Villa.
Lepas ni ada la elaun khas sket. Hopefully aku tak boros.


Next year apa plak yer? mmmm ITILv3 & Project Management Professional pun ok...

20 comments:

lil^RED799 said...

since i knew you...before this blogging world...ini lah keroje die...keep on motivated.....insyaAllah leh jadi bahan mitibasi diri sendiri nih

I, Me and Myself said...

uihh. anome mmpunyai vision dan television yg bagus. tlg ajor i nak jd professional gak bley dak?

NaD said...

tahniah :)

NaD said...
This comment has been removed by the author.
SilverFerio said...

nur&nad - tq tq
yana - boleh2 nanti ai pinjamkan training notes nih

Pink Marie said...

i hate exams.

SilverFerio said...

hohoho... exam ok jer

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Congrats Bro! Keep up the good work!

SilverFerio said...

tq bro...

Si Tukang Karut said...

alhamdullillah tahniah..

SilverFerio said...

tq mommi ;)

aku la ros said...

TAHNIAH!!..

SitiNur said...

Tahniah! Semoga hasrat utk memiliki mini cooper tercapai!!hehe

sue cipot said...

walalawehhhhhhhh tahniah bro.. smoga terus maju jaya..

Hanamichi_Sakuragi said...

TAHNIAH MAN.....

Adzra a.k.a DoOrDie said...

eh eh...benarkah apa yang ku lihat ituw? Elaun Khas?

Memang dikhaskan untuk Cik Kuntum untuk perbelanjaan khas berbuka puasa dibulan khas iaitu bulan Ramadhan khasnya.

*wink*wink*

SilverFerio said...

rosmawati kassim, siti, sue, zu - tq tq.

cik kuntom - duit raya hew hew hew

Gee said...

alhamdulillah... tahniah.. semoga lebih berjayalah adek den yg ni dimasa akan datang.. ameeennnnnnn

zool irfan said...

dah masyhuk.. ayuh kita ke marche...

SilverFerio said...

tq tq.... zool elaun lom masyuk lg. biasa la bab2 mcm ni slow sket la