Quotation of the Day

: : sup perut kg raja : :

Sup ni memang sedap dan femes kat Kg Raja, Besut. Menurut cerita kawan aku, sup ini telah diniagaka sejak dia sekolah menengah lagi. Memang sedap!!! Tapi ada rasa manih gule sket la...

Kebetulan malam tu kami sampai megi dah abis. Kawan aku bertanya, kalau kami beli megi, kak blh masak tak? Boleh!!! Dengan pantas kami cari kedai runcit yang masih buka di sekitar medan selera itu. Rupanya kak kedai sup nih guna Mamee (org kg raya sebut bunyi memi) :D


there... memi sup perut

9 comments:

mYpRecious said...

kedai dy kat area mane ni b.man? iyela kg raja tu kan besau gak..(besau ke..huhu)
ehek.. Nak ajak izhan pi makan... hehehe.. Sup perut mmg la ma fav sokmo..

Pink Marie said...

sedapnye perut..
be it soup, kerabu or whatever..

yaya|azura said...

i dun eat perut... huhu. tapi dulu penah pegi param kat kuantan, makcik tu kasi kitaorg kerabu perut for free, blasah jerlah .. sedappp but then again, i dun eat perut. :P

anyway, ex-roomate saya duk kg. raja ni gak .. kalu tak silap la. anak arwah ustaz haji hassan. (errr .. ye ke bapak dia ustaz?) hihihihi..

SilverFerio said...

dh x jauh ngan pusat pentadbiran besut... seberang jalan je. situ ada food court. kedai sup nih hujung sekali. masuk je parking dh nampak dh

NaD said...

zalim betol la tunjuk gambau makanan2 yg takde jual kat kl nihh!

SilverFerio said...

gambar hiasa je tu lalalala

Kakak Tiri said...

Alaaa... macam megi jerrr...

Dory said...

makanan lagi? y? y? y? *lapa gile ni*

SilverFerio said...

mem... megi jenama mamee (memi)