Quotation of the Day

: : khas buat azura hashim : :



Lokasi : Tony Roma's Sunway Pyramid
Menu : Hawaiian Ribs

24 comments:

Kakak Tiri said...

Ingat semalam nak pi Tony Roma's... tapi tak jadi.Yet to try it here.

I wonder if the price is the same kat sini. I mean, tak jauh difference ka. How much you spent?

NaD said...

tak penah pegi tony roma's.. tatau pun tony roma's tu apekebende... dah tgk kat blog org2 kampung ni baru la tau.. sian ciknad.. :(

SilverFerio said...

mem - hari tu 2 org rm170, main course cost rm60 mahal than victoria kan... tapi rasa dia yummie :D

cik nad - leh try kat pavillion, gardens, the curve, sunway pyramid

Mademoiselle Cynicleopetra said...

Tony kata dah halal...romas kata lom lagi...so kene tunggu dua-dua halal baru leh pegi...cam nih kene pi semenanjung baru dapat merasa...aduh malasnya...sengugut pula...

sue cipot said...

oh cik Nad smalah kite, hencik Azman nati silalah bawak adik2 ni p mkn sana.. sian adik2 ni xtau hukhukhuk

SilverFerio said...

mommi - boleh kalau nak tapau dari sini

sue - hehehe aku boleh bawa. tym nak bayar jgn lupa bayar utk aku sekali :D

~ beaber ~ said...

huwaaaaaaaaaa

Dory said...

yummy.... xtau nape skrg ni mood nak makan western sudah hilang.. mayb mood tu g bersiar2 kot..

SPAZZO said...

Gua kat sini nak makan Tony Roma tak dapat aarr... nak makan Tony Adam bleh la.. hehhee..

SilverFerio said...

beab - lai lai... :D

dory - mana agaknya en mahmud pegi yer... telan je walau mood tak de... :))

spazzo - tony blair pencen pun ada, tapi kat UK

yaya|azura said...

wahh.. azman. try lah ribs... cedap wehhh.. tapi ari ni pewot azura sangat penuh .. mkn bykkkk!
oh ye.. nama saya azura md hassim, bukan azura hashim :P

Pink Marie said...

i can never get enough of tony romas!!!
baman tade yg spesel tuk mek ke..

jom p paddington nak. i have a very sweet tooth somewhere now ehehe..

sw337un7ej4 said...

errr..errr..huntok azura mohamad plak..takder kerr...he he he :P

SilverFerio said...

azura - sorry deh info tak lengkap la pulok

mek - ai boleh bawa mek juga, tapi mek tlg bayar utk ai juga :D

cik tun - jum jum!!!

bengkok ai :))

ourcraps said...

tony romas? i loikee..
the best..yummy!!
vs, chillis, marche, tgi pn kalah kn?
hehe

SilverFerio said...

so far... best!!

aku la ros said...

mak aihhh....

Hanamichi_Sakuragi said...

YUMMY

SilverFerio said...

ros - aku ada utang ko lagi x? hehehe

zu - nyum nyum liew

Gee said...

adek bila mo blanja kakak? tapi tamo sini.. nak yg kedai ezah aziz fawzy tu je :D

SilverFerio said...

datang KL nanti kita pegi ye... lepak santai kt situ... bnyk masakan Johor

zool irfan said...

hari tu nak g tapi bajet dah lari.. ingat kat rm200 untuk 4 org.. rupanya utk 2 org.

DoOrDie said...

alahaaaaaiii.....posing kemain sungguh....kerap jerk rasa cik man kite nih ke tony's?

Hew hew hew...bilanya nak banje cheng ho?

SilverFerio said...

zool... itu lah kan.... kalo bnyk prtime job leh la coba2 tony

ck - muka ai ni muka rezeki, kawan2 belanja ok la... kalau ada rezeki lebih ai pula belanja kwn2