Quotation of the Day

: : aku buntu : :





'Semoga diilhamkan dengan petunjuk-petunjuk baru
utk aku selesaikan masalah hari ini'



24 comments:

NaD said...

boss? boss ok ke boss? nak saya tolong pape?

sw337un7ej4 said...

ha'ah la boss...saya pon nak tulun jugak nehh...tulun gelak..kihkihhh...

lahaiii..cian la pulak nengokk aihh..napa abam man?

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Take it easy Bro. Always pray and He will answer, Insya-Allah...

SilverFerio said...

cik nad - kopi wooo satu... roti jala mertabak satu...

cik tun - picit pala cari ilham :))

SilverFerio said...

tq bro... end of the day, dapat jwpn

lil^RED799 said...

waaaahhh dah pandai posing untuk blog! cayalah! bile nka mai jalan2 sini? ;)

SilverFerio said...

tunggu tikar terbang siap dulu baru leh pi oversea :D

Saya, Aku dan Kamu said...

eh eh. rambut!! hehehe.

take care bro!

NaD said...

ye ye je baman tu eksen. tah2 tgh compose entry kat blog :P

SilverFerio said...

cik yana - gue x smpat nak shave hohoho

cik nad - dh dapat akai mcm mana nak solve problem mlm tadi baru hapdet blog hahaha

Mademoiselle Cynicleopetra said...

eh man ada rambut biler pening...

Alhamdullillah berjaya juga menyelesaikan masaalah...

mommi kalau tak selesai mommi tetap tido...kur kurr kur...hahahahahaha

mommi tongah musiman malas nih...semua pun malas...LOL

Hanamichi_Sakuragi said...

percaya atau tidak laki aku pun dah botak ngeh..ngeh...ngeh...nanti ada masa baru upload photo:D

~ mesti every week nak shave kan tak stress kerr hehehhe

aku la ros said...

tahniah!!!!

zool irfan said...

ha.. bagus gak ada nampak ada rambut sikit.. dahi luas ni nampak bijak sikit..

aku pun sama gak.. buntu gak ni..macam2 pikir ni.

SitiNur said...

Man dah ok ke?

SilverFerio said...

mommi - nak kena capai availablity 99% mana leh tido keja x siap. problem solve tido lh puas2

zu - aku tak stess la, stress aku dah tolak kat india kedai gunting. dia uruskan semua.

ros - tq tq

zool - apa boleh aku bantu?

siti - masih ok lg, siti ok?

SitiNur said...

orang tanya dia,dia tanya kita balik..hehe Tak brapa nak ok byk benda nak kena settle sebab auditor nak mai next month..Sepatutnya arini halfday ja keja. Tapi rasanya kena duk kat opis sampai petang.

sue cipot said...

wah kalo stress tumbuh rambut ek? ha bru tau petua tsembunyi. pas ni aku nk wat tunang aku stress ari2 spaya rambut dia tumbuh skit...

xkan nk kawen nti nak pkai rmbut pelsu? kok xjatuh xper kok tgh posing2 jatuh gimana waduhhh malu dong.. (aii pasai aku tibe2 speking indon ni)

Dory said...

jom g holiday.. confirm ilang stress tu..

SilverFerio said...

siti - saya pun kena masuk opis gak tadi. baru 30 minit kat gym ptg tadi, dak opis dah call

sue - genetik aku mungkin tak sana ngan genetik hencik azmi... aku tak bertanggungjawab tau

dory - holiday kat cherating ok dak? leh lepak chukai ;;)

sue cipot said...

hahhahahahahaha

~ beaber ~ said...

hew hew hew '
when theres a will theres a way to solve it ...

take it easy ...

Dory said...

ok jugak tu.. btw, u look cute with hair lah! heee

SilverFerio said...

beab - tq bro

dory - cargas!!! hehehe... tak lama lagi panjang lh rambut nih