Quotation of the Day

: : chemical bonding : :

Dalam membincangkan satu isu aku bertanyakan pendapat kepada seorang teman. At one point, teman aku nih terfikir 'something' yang mana aku pun penah terfikir sekali samething about 'something' =)) lalu aku teringat pada research yang penah dibuat 'chemical bonding' yang tak ada kaitan langsung dalam isu ni :D

9 comments:

Adzra a.k.a DoOrDie said...

thinking of "something" over "nothing"?

heheheh!

SitiNur said...

ada kaitan dengan teknik rebonding ke??

zool irfan said...

aku pun tak pernah terfikir apa aku nak fikir skang ni.

SilverFerio said...

ishh ishh ishh

Mademoiselle Cynicleopetra said...

psychokinesis motion of the mind soul and heart...quantum physics the power of mind...nampaknya kene belajar lagi hahahahahhaahha

Gee said...

wahh ni bukan chemistry lagik dah ni.. ni dah jadik mind power ke telekinesis dah gitu kot? :D

SilverFerio said...

:)) kebetulan2 yang mungkin betul dan salah

Kakak Tiri said...

Ala... psikik je tu. Coincident???

Hehehe... cuba mendenykan chemical bonding tersebut. LOL.

Apa-apa pun. I think it's a good thing... yeah. To have that chemical bonding :)

SilverFerio said...

tapi dalam isu nih... memang tak de chemical bonding. setuju dengan coincident :D

tapi dgn kwn yang sorg nih memang ada juga coincident2 sebelum nih