Quotation of the Day

: : mata : :

Nak minta tolong lah ni. Sesiapa kat sini doktor mata atau kenal dengan mana2 doktor mata. Tolong ym / sms pada saya nombor untuk dihubungi. Tq tq...

16 comments:

Dory said...

anome sakit mate eh?

Saya, Aku dan Kamu said...

erkk. tak kenal doktor mata. doktor chenta kenal la. ahaks

pegi mana2 specialist la anome senang

SilverFerio said...

dory - tak sakit mata pun. mata dah rabun sebelah kanan. tadi test kedai cermin mata menara optometris, power 75. consider rabun ko apo nih

NaD said...

tak rabun mana la tu.. nad sebelah 200, sebelah lagi 225.. but still can survive without spec. driving je kena pakai.

SilverFerio said...

yeeaa yeeaaa
i'll survive

Pink Marie said...

cuak lebih.

minum lah innershine pati berry for eyesight improvement, not to repair la tapi hihi..

ourcraps said...

serious nk contact num doctor mate keh?
rabun je keh or ade penyakit lain?
cos my lecturer,dye mmg pakar mate..
dye ade kt hukl ngn hospital serdang..
tapi if rabun AJE xya kot jumpe pakar mate..
buat spec or pakai contact lens settle sudeyy masalah hehe..
me osso rabun 200++ and 100++..
tp malas deyy nk pakai spec (xpakai pn huuhu)

yaya|azura said...

ohh.. perkara enteng tuh... guwe punye tahap kerabunan adalah 950utk kiri and 900utk kanan.. itu blom termasuk astigmatism.... hiks.

slamba kodoks.

nak buat lasik lah. bile ntah. sape nak sponsor??

SitiNur said...

Buatlah spec Man.Jangan tangguh lagi..Jgn biar,lama nanti power lagi tambah.

SilverFerio said...

tq semua... sudi kongsi pengalaman mata masing2. cuak je lebih nih :)) tapi i'll take proactive action utk pelihara nikmat tuhan

Mademoiselle Cynicleopetra said...

momi pakar kutip mata.....hehehehehehe ada mata takleh pakai tu tulung pass kat mommi...

sue cipot said...

napa ek tgh2 baca entry ni tp aku cm rasa nak makan smbal udang muahhahaha 100% lari tajuk kan?

SilverFerio said...

mommi nak wat buah paun rantai ke?

Mademoiselle Cynicleopetra said...

hah pandei man...lom ckp man nih takleh main-main...dia tahu niat mommi....hahahahahahha

kalau pakai rantai paun tu...mau orang tengok mommi lari sebatu...ingat dukun mata...LOL

SilverFerio said...

=))

aku la ros said...

ngeh ngeh.. ok lagi tu..masih mampu melihat lagi.. hehehehe.. take care man