Quotation of the Day

: : sekut raya : :

jum rasa sekut raye!


walau pun cute je bekas sekut raya nih, aku tak teragak2 utk jamah sekut nya. rasa sekut dalam tu sama je ngan yang lain2... aku teka Ayu kawan Mie yang bagi nih :D


15 comments:

NaD said...

siapa itu Ayu? ehem ehem! *winkwink*

SilverFerio said...

Ayu kawan Mie
Mie housemate saya
saya kawan Ayu
Ayu bukan housemate kami

sue cipot said...

hahhaa baiknya ayu kasi butang baju, kasi biskut raya siap dgn bekas yg cute miut lagik... siap ada bunga2 cinta lh hahahhaa

SilverFerio said...

itu lh kan... aku teka Ayu ni bangsa yang ingat dan kasih pada kawan nya...

Mademoiselle Cynicleopetra said...

Ayu tu iklhas depa seorang penyayang....maka dari itu harus hargai apa pun pemberian Ayu itu...

man balang kueh itu satu idea yang baik...nanti mommi nak buat cam tu tok kasi kawan tak sebangsa bagus idea Ayu ini...satu ibadah Ayu nya idea ini...

SilverFerio said...

nanti saya panjangkan kepada Mie utk dipanjangkan kepada Ayu. Pasti Ayu rasa dirinya, pemberiannya, kreativitinya dihargai

aku la ros said...

ngeh ngeh ngeh...

Kakak Tiri said...

Jangan habiskan. Sian Mie.

Kim salam Abewe tuh. Dok kelik raya jugok oh?

SilverFerio said...

mem... mem kenal kut Mie. Dia pun pi umah mem masa nak bawa esbox.

SitiNur said...

Alhamdulillah skit hari lagi bleh makan nasi minyak Man laa..hehe

SilverFerio said...

hahaha... ujung tahun ni jom ramai2 pi makan nasik minyak kat langkawi

SitiNur said...

Jom,jom,jom..jom heboh,heboh,heboh!

SilverFerio said...

insha allah nanti saya akan edarkan kad jemputan di sini

sue cipot said...

wow!!!! aku ada tlpas smthing story besar ker ttg bro aku nie?

SilverFerio said...

sue tak de apa2 yang terlepas lh... :))