Quotation of the Day

: : aku punya rasa, aku punya suka : :


Siapa engkau nak menulis topik teknologi internet, web dan blog? Akhirnya tulisan engkau melayang, ke laut...engkau yang syok sendiri. Fakta hanya pada pengertian, tapi isinya hampas tebu. Hasil paling koman pernah dimuatkan dalam GG. Sayang, peluang tidak dimanfaatkan dengan info & fakta kukuh.
Pada pendapat saya, penulis hanya raih peluang yang diberi oleh Saudara Jaafar Taib untuk memasarkan bandarutopia di kalangan pembaca GG. Kesian sungguh!!! Hinggakan berpesan lagi, kalau nak komen, sila komen di bandarutopia. C'mon man!!! Publisiti murahan... Baik saya komen dalam V.H.C. saja. Jangan tunggulah saya komen kat bandarutopia.
Tulislah dengan ikhlas dan bertanggungjawab. Semoga bandarutopia mendapat 'hit' se'hit' Che Det...
Sekian, terima kasih.

24 comments:

aNnE^wHaTeVeR said...

senang,tulis lain then buat lain. What does that conclude the writer as? baca and read his blog.. lain sangat ngan apa dia tulis..buat ai rase cam tak nak baca gg lagi la.. (padahal dah lama tak baca..haha)

SilverFerio said...

dulu baca GG sebab follow ruang Cik Li... Cik Li ni kawan lama saya. Dia memang kelakar... dia lukis pn dia dah gelak2...

aNnE^wHaTeVeR said...

org baca gila2 sal nak gila2.. apa guna gila2 klu tak gila? kan? hehe.. (sempat lagi ooo...ok ok stop nak gi test..huhuhu)

Mademoiselle Cynicleopetra said...

suka penulis dan kartun cabai...kerana pakcik Jais bapanya cabai itu...adalah adek angkat my father...masa sama2 british army dulu kalau tengok pada content skrg gila-gila...mmg byk buat kesilapan teknikal...spelling mistakes dah semakin hari bertambah...

tapi sapelah mommi nak komen...sekolah pun takat sekolah engeris...melayu koman-koman pun nampak gak salah ejaaan huhuhuhuhuuu...

so fakta apa yang depa nih nak bualkan...mommi dah baca naik meluat lagi ada...mcm org giler glamer jerr...

Mademoiselle Cynicleopetra said...

yang tak bestnya...kalau kita komen hantam depa...sure depa delete komen kita...tak cam che det....satu pun che det tak delete...sungguh professional che det...negative ke positive...che det hormat

Dory said...

blog kite suke ati kite la nak tulis ape kan. pesal nak sebok lak. tak paham aku..

SilverFerio said...

'secara umumya, pada pendapat saya...' apa barang???

NaD said...

hahahahhaa..benda paling bongok adalah apabila kita cuba nak condemn org tapi diri sendiri kena condemn kaw2 punye. hahahaha double bongoks!

Mademoiselle Cynicleopetra said...

barang nak buat setem lagi lerr...tu siap ckp gan orang...suwuh pegi blog depa..nak jual barang depa lah tu...ntah tak bape sen jerr...

SilverFerio said...

setem kenangan lagi ke mommi

Kakak Tiri said...

Blog Che Det kalo orang maki hamun, depa tak delete!

Nak pi minum kopi es dengan Mak Cik Tabloid sambil makan keropok ikan yang dibeli kat Ganu. Kepok ikang cap pale Alien Tok Jimbit!

Saya, Aku dan Kamu said...

hahahahaha. gelak goleng2 baca komen mem. kt mana mem carik ek? balik ganu nnt nak beli ahh 10kg. nak jamu org kamfung. kekekeke

SilverFerio said...

kalo dok men delete2 lom ada rasa tanggungjawab lagi la... tok sah dok cakap pasal tanggungjawab

sue cipot said...

heran betol kan bnda sng dibuat ssh,

bg aku sng je xsuke xyah masuk, xpyh baca, xyah tgk lngsung.. ni kata myampah, xsuke, kata poyo je sbp smua nk cite dlm blog.. eh suke ati ler.. dh blog kite, lain lah kalo kite p tulis entry dlm blog dia.. harus lah marah.. triple bongok lah

DoOrDie said...

kelaut.....ahahahah!

Pink Marie said...

oh kesian sungguh..
takde cara lagi bermaruah untuk raih publisiti..

taleh celen kak mem ok!
taleh celen cikyaya jugerrrr...!!

nak g nanges la jap.

SilverFerio said...

mek... jgn la nanes. bazir air mata saja :D

ck - leh tak jadi pengkritik AF?

sue - blog ana, ana punya suka lah kannnn

yaya|azura said...

syok seniri nie....
i like..
azman, syok kat azura tak?
winkwink.

Gee said...

sukatilah nak syiok sendiri ke ngan kengkawan se'kampung' mana ada org lain cam komuniti kita? siap ada kampung dlm alam cyber.. dia jeles lar tu.. hihihihih

p/s syok pulak lontong sarapan tadi ;)

SilverFerio said...

azura - im blushing liew kat khalayak ramai nih ;;)

kakak - saya syok kongsi ngan org kg

~ beaber ~ said...

hew hew hew

let them mo cakap pe pe pownn ...
we are what we are ...

we blog at our own pleasure tak mintak saper pown juwer pomot iteww inieww...

jom man kita pekena cekodok dulu ..

SilverFerio said...

jum cekodok pisang

aku la ros said...

ooo gitu kisahnyer... baru aa paham.. hehehe

SilverFerio said...

faham kannn