Quotation of the Day

: : joe & faridah : :

Hye kawan2... masih dalam mood raye lagi ke?

Kawan2 tgk tayangan gambar 'Joe & Faridah' tak kat ASTRO RIA baru2 ni. Lakonan Adlin Aman Ramli & Erra Fazira.

Gambar tu citer pasal coincident after coincident and after coincident dan juga result.

Gambar tu kelakar juga... banyak kali ditayangkan. Tiap2 kali kalau ada peluang aku tengok lagi.

16 comments:

Gee said...

cute kan coincident2 segalak..

aku la ros said...

tak tgok lagi.. bila akan tyang semula?

Kakak Tiri said...

Astro sini mahai.

SitiNur said...

Hai kawan! Saya teringin nak tengok jugak..tapi sayang..umah saya xdak astro

sue cipot said...

astro tu apa? biskut raya dr dubai ker? hehehee

NaD said...

tak tgk tv pun.. :(

Adzra a.k.a DoOrDie said...

u got potential..

po
ten
tial

potensi kata bm

potential kata bi

ahahahah...sengal!

SilverFerio said...

watak sarah tu agak sengal la :))

Mademoiselle Cynicleopetra said...

kat astro ke? ada badeo dia tak...cam nak tgk jerr...

SilverFerio said...

nanti blh tanya kwn keja astro kut2 leh copy from master. dulu masa keja kat ntv7 semua gambaq blh tgk sblm kuar tv...

Dory said...

xtgk laaaa.... menci.

zool irfan said...

nak tengok gak..

SilverFerio said...

:D

zool... hang ajak la sapa2 yg lom tgk lg. tgk ramai2 pun best pe... sambil mkn kacang cap tangan, air oren botol

DoOrDie said...

buat perjumpaan haram kat seri suria? bley gitu? ahahaha!!!

SPAZZO said...

Kat Doha ada astro ke?? wah...

Gua ada tgk cerita tu dulu masa hari raya.. Erra Fazira still maintain hot siot!! damn...

sharimie said...

u all boleh tgk joe&faridah di sharimie1 youtube channel...
full video ade kat sana...