Quotation of the Day

: : lelong raya : :

tadi lepas berbuka aku ke Jalan TAR nak tengok lelong malam raya. ni la kali pertama aku jejak kaki ke situ... happening babe... riuh rendah... makin lewat makin ramai yang datang... dalam kol 9malam kuih raya dh turun ke rm10, baju melayu dah cecah rm50, sampin dh jadi rm30, baju kurung 3 pasang rm100 memang bagus la kalau masing2 shopping malam raya.




abang jual baju kurung 3 pasang rm100

camner ropa tudung datuk k nihbaju melayu sepasang rm50... murah sudah
macam macam ada...

aneka tas tangan... yang ni tak tau plak harganya

tu dia kalong raya... macam macam rona

bagi aku yang dh prepare awal2 utk raya... rasa frust sket la... banding ngan pelaburan awal yang aku dah buat utk raya tahun nih. baju melayu aku rm200++, sampin rm85 baju melayu tadi rm50, sampin rm30... next yer kena buat keputusan yang lebih bijak :)

2 comments:

Kakak Tiri said...

Selalu teringin nak pi jalan TAR di malam raya. Dream on lah... huh.

Memang kaw-kaw punya price cut down yek.

SilverFerio said...

itu lah mem harga runtuh yg amats... kalau la kg saya tak perlu seberang laut... mulai tahun depan saya akan pegi lelong raya nih... tapi....