Quotation of the Day

: : u.p.d.a.t.e. : :

ekceli kepala otak masih tepu sebab baru balik kursus 3 hari. Petang tadi ada exam lagi haa... kalau lulus exam ni aku ni Certified IT Manager huwaakakkaka... tiap2 bulan ada elaun rm0.5k

: : ni je joke yang nak kongsi : :

mat a : what is your password?
mat b: secret

mat a: again!!!
mat b: it is secret

mat a: cmon... dont play play, dont u see my pending list?
mat b: i told u, my password is secret.

:))

10 comments:

Gee said...

hahahha tgh kena migrain leh tergelak nih.. :))

Gee said...

ayseh.. awal td nak komn nak ucap tahniah.. hhiihih bila dah komen lain lah pulak

SilverFerio said...

heheeh tq tq... tapi exam tu lom tau result. lagi 5 minggu baru tau... 40 Q, pass 30... pecah paler gak roooo

ujung bln ni ada lagi

lil^RED799 said...

manyak nye erlawensssssssss......

SilverFerio said...

elaun utk beli mini cooper s lalalala

Kakak Tiri said...

Ha ah. Kalau dapat alaun tu, keep living with your current pay.Insya Allah... Cooper dalam tangan dah :))

Warnawanie said...

Harap2 lulus.. AMIN ;)

SilverFerio said...

*tq mem kasi tip mcm tu. mo topup mutual fund.

wanie - insha allah ;)

Si Tukang Karut said...

InsyaAllah pasti berjaya...selamat maju jaya man...bolehlah belanja chupa chup kat kita sowang satu...untuk setahun...hehehehhe

bair rompong semua bila tersenyum manjer...LOL

SilverFerio said...

huhuhu nak balik!!! ptg semalam call kg... suspen gak. semua sihat