Quotation of the Day

: : D.a.s.a.v.a.t.h.a.r.a.m. : :


esok kalo bosan2 tido rasa mcm nak pi tgk muve citer nih. biarlah tak paham pun.
nak gelak2 aje. kawan yang nak banje tgk hancock pun sonyap jo. dulu tengok sivaji the boss pun gelak sakan... keling2 dalam panggung belum gelak aku dah gelak sakan. apa ada hal... bau keling pun bau keling lah. aku sembur la minyak esen banyak2. apa ada hal...



16 comments:

Warnawanie said...

ape kata ajak abam ZOOL tgk lagi cite nih~!! ada geng gelak sakan :-P

SilverFerio said...

owhhh ehh wakakakak lom pegi dh gelak sakan. adoiii apa cita la

Si Tukang Karut said...

abam zool dah pegi sensiang depa dah book tempat terawal....

man nak gelak tu gelak juga...tapi pakai mask man...nih nasihat pakar nanti salah sedut hawa berdingin...mesti parah kuar bau serupa jerr...LOL

SilverFerio said...

heheeh... kena bawa bekal baju lah mommi. kuar panggung cepat2 salin baju dalam toilet... bawa minyak esen jua... sembur lagi :))

Si Tukang Karut said...

uwahahahahah usulan belilah minyak wangi white mask dari bodyshop..pasti akan lebih meriah LOL

SilverFerio said...

mommi... bape henget white mask itu

KitKet said...

kahkahkah.. i feel u lah brader.

i first time tgk woyang india ni masa tu citer dil to pagal hae kat apa cinema tu kat area jln tunku abdul rahman tu. masa tu taun 98 kot? memang fening mak, rasa nak koma ajer bau minyak sapi.

SilverFerio said...

dulu tgk sivaji kat sunway pyramid... gelap gulita panggung, tapi bnyk mata dan gigi... ada bau agak kuat la, minyak sapi ngan sirih :d

lil^RED799 said...

hahahhah jgn bwk minyak essence je,...bawak skali mask dokter pakai wat operation tuh.....

IKOT!!!!

hhehehe

SilverFerio said...

nur nak tgk gak ker? jom arr esok. tp nak tgk kt panggung x ramai keling la

Gee said...

hahhaha adek nih.. tak de keje ke nak amik bau? lol!!

SilverFerio said...

semua ni blh jadi kalo esok dah bosan tido la... hehehe...

Kakak Tiri said...

Minyak esen... hahahhaa... dah lama tak dengar. Dulu masa kecik je dengar, dah lupa pun sapa yang cakap. Opah kot.

SilverFerio said...

tu lah... minyak esen ni tok je guna kt kg... tadi tu pediah pun tok selalu guna gak

zool irfan said...

hahahahaha... bro.. lu tengok ke movie ni..hahahaha

best siol..

SilverFerio said...

lom dpt tgk lg lh zool... ko tgk kat mana?