Quotation of the Day

: : h.a.r.i. c.u.t.i.k.u. : :


Ekceli hari ni aku tak sepatutnya cuti sebab ada 2 meeting dengan JPN. aku aku cuti demi aku sendiri. ada isu penting perlu diselesaikan. Alhamdulillah!!


Aku pegi TH pun mudah urusan. Tak penah pak cik buka pintu borak ngan aku sblm ni. Takat salam dan senyum saja. Tapi hari ni kemi sempat borak2. Dia kata sebelum ni aku pakai kemas. Tapi hari ni pakai biasa. Maknanya aku cuti. Giliran aku yang agak jauh dicepatkan jua. Alhamdulillah!!!!


Bila dah selesai isu tadi, aku berhajat plak nak makan beriyani kambing kat Anje 15. Alhamdulillah!!!


Walaupun aku cuti, tapi banyak calling dari opis. Sedang tido ada call, nak berak ada call... last call aku terima lebih kurang kol 3 ptg. Aku kena pegi meeting kol pat setengah ptg. Meeting ni sebab nak plan keja utk tiga hari bermula esok. Esok, lusa & tulat aku akan berkursus di Holiday Villa Subang. Semua kerja-kerja aku utk tiga hari tu aku present pada team. Alhamdulliah!!!


Alhamdulillah!!! segala urusan aku hari ni mudah.
Setelah keja kuat siang malam, aku berhajat nak beli polo shirt Ralph Lauren atas tuh. Kalau la aku kapel ngan anak dara tan sri mana2 leh gak soh belikan lalalala... cakap memang mudah, cakap memang murah... modal ayaq lioq sajaaa

12 comments:

Si Tukang Karut said...

afterall the hard work, sweat and tears I think you should reward urself...jgn pandang harga pandang kepada rasa kepuasan dan bahagia wink* wink*

lil^RED799 said...

AGREE with mommy.....
after all the hard work.... bile pakai bju tu lagi rasa best dr org beli....kite tak terasa syioknye memakai.......

SilverFerio said...

betui to mommi dan jua nur... alang2 seluk pekasam... jadilah org yang memberi daripada jadi penerima. sebenarnya yang memberi itu lah lebih kaya raya supaya penerima pun boleh meriak (mcm x besh je susun ayat nih)

Kakak Tiri said...

Serious tak jumpa baju itu. Tapi kalau ada memang murah la. Munkin ada kat butik lain, sebab ritu I cehck yang kat Burjuman sajer.

fizzzy Ian said...

ehh hari tu kan fz nampak t-shirt tu pastukan terus beli!! :P

ps tak mampu beli dkt supermaket, paham2 je laa beli dkt Lorong Kulit yang banyak barang seludup.

sue cipot said...

hhuhuhuu.. man, meh sini aku nak cop kuda kasi hang.. hang nak kuda bapa ekor nie? nak yg ada tanduk tu x? hang ckp je aku xbkira mana lah stkat dgn hang nie..

SitiNur said...

TH tu Tabung Haji ke? ct slalu jugak pi sana masa tengah bulan buat umrah..hehe

aku la ros said...

lalalala.. lawa baju tuuuuu...

Warnawanie said...

ijoooo jugakkk

NaD said...

cap kuda terbang

~ beaber ~ said...

hew hew hew sula beli kewww??

^_^ shantekk lewwwkasik kapel sama silverferio itewww

SilverFerio said...

ros - memang!!! rm pun tebal tuh... pastu naik beskal la pi keja hohoho

wanie - sudah semestinya hehehe

nad - kuda terbang? cap baru ke apa

beab - ngam eh... hijau silver hijau