Quotation of the Day

: : t.a.n.d.u.s. i.d.e.a. : :


sampai saat ini masih ketandusan idea. jom makan!!!! mamee sllrrrrp!!! ni dari hamper family day baru2 ni. walaupun x dpt pegi sebab kena keja, tapi dapat gak hamper & lucky draw dpt blender


sebenaqnya malas nak kuar cari makan.

14 comments:

Si Tukang Karut said...

mamee nih memang sesekali pekena memang enak tapi kalau dah selalu boleh muak juga...

teringat kisah janda empat beranak di Temasek kuar akbar ituhari...sebungkus pek maggie di makan selama seminggu anak beranak...sungguh terharu mak membacanya...

kita nih sungguh beruntungkan man?...

SilverFerio said...

ye la kak... satu cup kejap je abis. kdg2 makan x abis, takat nak puaskan napsu tekak nih... padahal perut masih buncit lagi...

posa tak lama lagi. kain nak wat baju lom cari... huhuhu... pakai baju lama lg la raya tahun nih

Si Tukang Karut said...

kgee dah siap untuk teha gan kgee punya...babah gan dak Aqim selalu last...tu babah dia punya kes...I rest my case...hahahahahha sebb depa cerewwt lah man sini kat boutique ada dah siap senang...satu jerr boutique yang babah dok konan...lain tak...

SilverFerio said...

x pnah lg beli bj melayu... dok tempah je. kecik2 dulu, tok buat baju melayu kita org... sama je kaler :))

Gee said...

makan megi ke mamee cup nih kalau OS luar negara memang rasa sedap gilos!! sampai ke titisan terakhirpn makan bersungguh2.. hihihi sbbnya kakak memilih makanan.. kalau dah byk was was mana leh makan kan?

tapikan... lom beli baju raya lah.. huhuhuh asik sibuk tukmajlis kawen Fahmy jer..

yaya|azura said...

yaya dah siap tempah baju raya .. 6 pasang! hahahaha..
err... laparlah .. ari ni blom mkn lagi nie... nak makan ke tak nak nak ke taknak?? hmmmm

tido jelah ..esokbaru makan :P

SilverFerio said...

6 pasang??? azura cuti raya brp hari nanti? hohoho... cita posa lom lg, dh langkau cita raya

SilverFerio said...

ni baru kat dlm negara pun dh licin... kalo kat obesi mau tambah air suam hirup saki baki perasa nye hohoho

Si Tukang Karut said...

yaya tu 6 pasang...me nih ada 4 pasang...termalu nak habaq tadi...sepasang gan dak teha...

'nak kita raya sakan nak...kita suka rayakan...' LOL

SilverFerio said...

hohoho makin tercabar nih... blh menanah tinger nih

Kakak Tiri said...

Wah murah rezeki. Alhamdulillah.

PS - Baju raya I dah siap 3 pasang. Sok lepas ganti puasa, baru tambah lagi kot.

SilverFerio said...

mem wat jubah merah jambu ke?

Kakak Tiri said...

Salah orang ni Man. I mesti buat kaler merah ang-ang punya. Baru nama Mem Aluyah.

SilverFerio said...

=))