Quotation of the Day

: : a.k.u. k.e. m.a.c.a.m. t.u.?. : :

malam tadi 1st time aku picit horn silverferio sebab bengang ngan suv yang tetiba overtake depan aku. kalo dia tak buat aku kena tekan brek aku tak kisah pun, aku mana penah kisah semua tuh. sblm ni bukan aku tak penah kena mcm tu, tapi aku tetap brek juga, xde pun nak picit2 horn. aku fikir mungkin aku stress kerja agaknya... semalam memang stress pun bila sistem yang dah elok tetiba wenggg... seharian aku dok godek2 memang tak jalan. sebelum balik tu aku terselisih dgn budak network configure router hari khamis lepas. bila aku citer masalah tadi, dia pun check la pat router config dia... whhooooo dia ubah config la. ADOIIIII... kejap je dia ubah balik, aku pun cek ok @*&%&!*&%

lepas tu aku follow rapat suv tadi. (perangai gegila lama dulu memang lom buang pun, pendam je) bila kat jalan lengang sket aku mula la himpit suv tu ke tepi devider. dia tak horn aku pun, lepas tu masuk depan dia aku slow je 60 kmh gitu kat federal hiway. dia nak overtake kiri aku masuk kiri, dia nak ke kanan aku ke kanan. dia tak horn, cuma dia boh hi beam je. ala aku tak kisah pun. aku layan mcm tu smpai aku rasa normal balik... mcm tak de pe2. aku pun masuk ke lane tengah balik drive mcm biasa.

aku tak rasa pun mcm pembuli jalanan. sebab suv tu yang mulakan. masa tu aku tak kisah pun apa nak jadi.

hari ni aku tenang, setenang air di kali =)) jom pasang lagu toyol

10 comments:

lil^RED799 said...

uhuk!!!! samseng jalanan!!!!

sue cipot said...

alahaiiiii encik azman ahmad jgn amalkan sllu mcm nie..
bukan apa bahaya lah man..
ko hati2 lah drive.. kami ni smua masih myanyangi ko hahahahha
kalo ko nak drive laju2 jgk apa kata ko main game lumbe2 keta..
selamat harta & nyawa..

take care bro..

SilverFerio said...

nur - samseng ngan samseng... itu pun sat saja

sue - petrol mahal dah tak blh nak luma2 mcm dulu

Si Tukang Karut said...

man...jgnlah stress sangat nanti naik kolestrol tau!!..man man lai ok...man man lai ...

Si Tukang Karut said...

yeke? stress leh naik kolestrol hahahah memandai jerr...LOL

zool irfan said...

man.. leks man.. karang tumbuh jerawat , susut berat badan...

SilverFerio said...

adoiiiii mommi... mmmm kolestrol la plak. new discovery ker apa nih mommi

hehehe... zool muka aku jerawat tak berahi la

Si Tukang Karut said...

uwahahahahah zool nih cam nak kene cubit mcm2 kerenah dia sula bikin...hahahahahah tergelak pagi2 nih...

aku la ros said...

ooo begitu ko rupanya.. baru aku tau... jgn marah2 aaaa

Kakak Tiri said...

I faham!