Quotation of the Day

: : mini hrc : :

Semalam aku tambah satu lagi koleksi t-shirt HRC. Yang terbaru ni daripada HRC Bali. Kirim kat member je. Kesian plak kat housemate aku nih, dia punya tertinggah kat Bali. Pagi tadi dia survey teket air asia semata-mata nak pi Bali beli t-shirt HRC yang dia nak tuh. Aku cadangkan dia beli online jer...



Semua2 pun kirim dengan kawan juga. Ada sorang adik kawan ni, dia kerja kapal MISC so, mana2 pelabuhan dia singgah, kalau sempat dia akan belikan. FREE lak tuh... tapi kapal dia tak singgah Hollywood hew hew hew.
Lepas ni nak beli satu rack utk koleksi HRC :D [giler ke hapa nih]


9 comments:

DoOrDie said...

Wow! Pinjam ayat som...heehhehe

Pink Marie said...

semlm pegi hrc (kl je pon) tgk big band buat comeback. ye ke comeback? ye kot.

n hrc after make over huhu..

boleh laaaa....

SilverFerio said...

cmner ropa baru hrc KL nih... lama dh tak pi sana... Datuk Jojo punya kan... Planet pun dia punya gak kan

Dory said...

ooh.. i ade hrc bali nye baju gak!

SilverFerio said...

hahaha leh la team Bali :D

Kakak Tiri said...

I tade baju HRC pown :|

Mademoiselle Cynicleopetra said...

paper beg hard rock cafe tu cam comot print dia sama cam budak2 kat bali yang comot2 tapi kiut...hehehehe

SilverFerio said...

HR support recycle materials.

SilverFerio said...

mem- welcome to the club hehehe