Quotation of the Day

: : kentut siapa : demmmm : :

Benarkah bau kentut pompuan mampu menjadi penawar kepada gejala tekanan yang dialami oleh lelaki? Kenyataan ini dikeluarkan oleh Bahagian Biologi Manusia di University Pensyvania beberapa tahun lalu. Kajian dilakukan di sana membuktikan bahawa aroma kentut pompuan boleh membantu kaum lelaki menurunkan tekanan melancarkan perjalanan darah.

Menurut laporan Jurnal Biology of Reproduction America. Sebelum ini, bau kentut pompuan yang sengaja " diproses" daripada pompuan yang tidak memakai underware digunakan sebagai bahan ujikaji bagi mencari bukti bahawa hidung lelaki boleh "digoda" dengan bau lawan sejenisnya.

Dalam uji kaji yang dilakukan, wangian semulajadi itu kemudian di sapukan ke atas idung puluhan lelaki berumur 35 dan 45 tahun tanpa memberitahu ia adalah bau kentut pompuan dan hanya diberitahu bahawa mereka sedang menguji satu aroma wangian tersebut.

Enam jam pertama selepas itu, skala mood lelaki yang di sapu wangian yang diperbuat daripada peluh kentut pompuan tersebut diukur. Hasilnya sungguh unik. Selain boleh mencerahkan mood, wangian kentut tersebut ternyata dapat membuatkan lelaki menjadi kurang stress.....

dipetik dari majalah PA&MA.... Feb 2004...kalau tak caya.....


<<---------------------------------------------------------------->>

So kengkawan kalau tengah stress tu .....bolehlah cium kentut wife atau girlfriend. Bagi kaum hawa pulak,simpan bau kentut tu utk orang tersayang.

Moral of the Story
So kalau laki dok tention tu...lepas balik riadah..calit sikit bau kentut wife anda..yang ya rabbi mmg tahap geduak tu insyaallah mood anda akan ok ha.ha...ha. ... selamat mencuba...


Kepada para laki jangan dok tension sangat...nanti kena cium bau kentut.

19 comments:

Mademoiselle Cynicleopetra said...

uwakakakakakakakakak adeh lah man.....padan babah sayang mommi teramat...kalau momi kentut dia senyum dan gumbira ria agaknya...

ya Allah man mommi tergelak sakan nih...ya ampun apa punya kajian hampesss tui...

uwahahahahahahahahahhahahahahaha

Mademoiselle Cynicleopetra said...

btw bwtui ke tipu nih...uwahahahahahahhahahaha adoiilah semput gak momi arinih

lil^RED799 said...

heyyyyyyyyyyyyyyyy.... ishhhh adeke???

nak komen terus lupe nih... baca komen mommy!

aNnE said...

renung-renungkan dan selamat beramal!

SilverFerio said...

survey dah kata mcm tu mommi... tapi :-?

DoOrDie said...

baman, orang penah dapat gak...tapi artikel dia pasal bau ketiak lelaki dalam ilangkan stress pompuan. camne tuh?

same majalah la plak

Gee said...

lol!!! tah pehapa je lah kajian cam nih.. dulu bau ketiak lelaki tuk promuan.. ni bau kentut prompuan pulak tuk lelaki.. adoiii =)) =))

SilverFerio said...

depa nih dh abih dah kajian teknikal, agro, sns... :D

Mademoiselle Cynicleopetra said...

uwahahahah mendosa jerr boh kentut kat somi derhaka...hahahahah gelak lagi...tak tahan lerr baca entry nih....

the most hilarious entry EVAR!

SilverFerio said...

niat baik... utk ilang stress somi :))

Pink Marie said...

hhahahahahaaha...!!

mek plak hilang stress baca natang nie. =))

SilverFerio said...

tido
tido

esok kerja

fizzzy !an said...

bangun2 mula kerja!

jgn tensen2 yer..

aku la ros said...

kalau gadis yang single mingle stress nak bau apa?..

SilverFerio said...

hahaha... nakpaknya aku ada peluang bisness ngan hang ni ros... aku jual peluh ketiak aku :))

Dory said...

muahahahha.. ade ke begitu? lawaks!

SilverFerio said...

hahaha... ko kentut ler, pastu peram sket hua hua hua

zool irfan said...

hahahaha.. siol je survey ni..
hahahah..
mampus idup aku tak akan izinkan wanita kentut depan aku.

Zu said...

hahaha apa la man