Quotation of the Day

: : laksa redup rimba : :


Petang tadi sempat pi makan laksa redup. Ekceli dah lama tak penah pi makan laksa di sana. Lokasi masih sama, tapi meja2 kat tepi jalan saja. Dah tak boleh pasang meja bawah pokok hak milik UKM katanya. Tapi yang tak puas hati nya... hanya kawan tu je yang dipagarnya...


stall dulu jugak la. pagar jaring tu baru je pasang masa bulan posa lepas.
laksa & cendol puluit

boleh buka 6 meja je

dulu2... meja pasang bawah pokok2 tu lah...

13 comments:

yaya|azura said...

alaaa...lainkali kalau azman pegi, ajak lah azura sekali. azura teringin dah nie.. huhuhu.

NaD said...

alasan dia camtu je? tak patottt.. tak patottt...

SilverFerio said...

azura... tadi tu saya ilang ingatan pasai lapaq sgt... :D

cik nad...memang tak patut pun

SPAZZO said...

huhuhuh.... cendol pulut... laksa.. huhuhu.. aku ingin pulang!!

SilverFerio said...

balik la... dah nak raya :D

~ beaber ~ said...

fuhhh laksa noooooo

lama dah tak pekena nehh

hew hew hew

sw337un7ej4 said...

man..bila nak pekena laksa espi lak ni..huhuu :D

Saya, Aku dan Kamu said...

man, i pun teringin la. bwk la i. nak laksa tu. nmpak cam sedap gilerrr huwaaaa

lil^RED799 said...

eeeeeeeeeeeeeeeeee jahat tau UKM tuh! dah tak buleyh nak feeling2 mkn bawah pohon2 nan redup

erkk.... pos satu bungkus laksa n cendol ke sini baman!

SilverFerio said...

beab... dah lama eh, soh mem buat laksa la main course raya haji "D

cik tun... hehehe sabaq no

cik yana... bila ada masa nanti, mai la bangi. saya boleh bawa pi tempat tu :D

nur... alahai cian, balik nanti kite pegi smula. okeh!!!

Kakak Tiri said...

Argggghhhh... tidak.....

Kakak Tiri said...

Argggghhhh... tidak.....

SilverFerio said...

ooooo tidakkk!!!!