Quotation of the Day

: : t.i.p. o.f. b.o.r.n.e.o. : :

Khamis lepas 5 Jun 2008 aku dan Amir went to movie Indiana Jones kat Mines. Habis show TT kat Amirali sampai kol 4 am. Biasa la petrol naik lagi, so macam2 kami borak dari harga minyak sampai la apa nak kena buat. We came out wit a few good idea ;)

Pic kat atas tu 'tip of Borneo' di Kudat Sabah. Amir kawan aku dah penah sampai. Tapi tak de plak dia dapat cert. mcm panjat Gunung Kinabalu atau Tanjung Piai kat Johor. Lebih kurang 200km from KK. Aku pun ingat nak pegi gak kalau berpeluang ke Sabah nanti.. Tip of Borneo, Lembah Danum, naik tren North Borneo Railway emmm apa lagi yer :?

Pic from Kudat Travel Guide

12 comments:

fizzzy said...

bestnyer sabah!!

jum kita ke sabah..bah

SilverFerio said...

jom melawat sabah!!!

Si Tukang Karut said...

man...kalau kak gee solo dah merantau menyelosok ke mana-mana agaknya....nihlah peluang keemasan meneroka dunia....jgn lupa gamba sebagai oleh-olehnya...wink*

SilverFerio said...

gambo itu sudah semestinya... ;)

zool irfan said...

warghhh.... ni yang tak tahan ni tengok pantai ni..
nak g gak lah

SilverFerio said...

jom zool kita pakat pi ramai2...

Hanamichi_Sakuragi said...

jom kawan2 semua datang sabah best bah....:D

aku la ros said...

teringin woo nak g sabah ni.. hew hew hew

yaya|azura said...

walaupun dok kat sabah for 4 years, azura belom pernah sampai to tip of borneo :(
jom plan jalan2 KK ujung tahun nie!

yaya|azura said...

walaupun dok kat sabah for 4 years, azura belom pernah sampai to tip of borneo :(
jom plan jalan2 KK ujung tahun nie!

Hanamichi_Sakuragi said...

woo yaya pernah duduk sabah rupanya

SilverFerio said...

azuraaa... jom pi sabah!!! leh jumpa zu :D