Quotation of the Day

: : t.e.r.l.e.b.i.h. s.u.d.a.h. : :

plan asal nak tengok Bank Job, tapi bank dah penuh
tukar plan nak tengok Kung Fu Panda, penuh juga
tukar lagi nak tengok The Happening. penuh juga

plan asal Bank Job dah tukar jadi xtvt Perut Job







13 comments:

Kakak Tiri said...

Wah... pegi chill ya. Tsk. Lenkali datang chill kat sini pulak.

SilverFerio said...

tu lh mem ngan bamin xde... blh pi sama2...

Gee said...

last, tak pi tgk wayang lah yer? ayseh.. kakak nak tgk 'sepi' abg Mie plak tamo.. huhuhuh dia kata tunggu je lah dvd.. iskkk

SilverFerio said...

semua cita awal2 tu full house... lewat x mo dah... makan je bnyk meja kosong

Si Tukang Karut said...

nih makan sowang-sowang ke berdua nih...mahei giler...

SilverFerio said...

*khinggg
dua woorang, tapi tukang makanya mcm sorang je...

Kakak Tiri said...

Ishhkkk... sapa yang malu-malu kecen tu. Ruginya.

Neeway, Mem degan Bamin tunggu kat Chilli's sini je lah. Ingat. Kami menunggu. Huhuhu.

SilverFerio said...

*khingggg

tungguuuu nanti kite chill kat dubai plak

aku la ros said...

rindu mashed potato dia aaa.... bulan ni still tak leh hoye2 lagi aaa...

part time job ebeleble lagi tak?

SilverFerio said...

ros... keja separoh masa masih ada lagi... pulangan untuk masa depan memang lumayan...

Hanamichi_Sakuragi said...

emm aku plan nak tgk Ayat2 Cinta nihhh....jom ahhh

SilverFerio said...

hehehe... ada org ajak aku tengok 'sepi' ...tapi aku ajak dia tengok sepi raya nanti :))

Comot-nyew-aku said...

Nasehat me: toksah laa p tengok the happening tu.. prust oo me tengok citer tu takdak solution. pastu tetiba jaa depan onbalik lampu..cereta da abeh aaa..