Quotation of the Day

: : s.a.h.a.r.e.n.a.m. : :

hehehe... sesaja nak wish happy birthday kat kawan aku Nang sempena ulang tahun kelahirannya yang ke 36 pada hari ni 1 June. Nama dia Saharenam sempena satu haribulan enam... aku dapat tahu nape nama dia macam tu pun sebab dulu aku pernah tanya dia.
Aku kenal dia kat UTM sekitar '89-93' dan pernah menyewa serumah sekitar '96. Baru2 ni dah dapat Ir. Saharenam. Skrg ni kerjka kat TNB Kuala Terengganu. Dah berjaya memboloskan diri balik bekerja di negeri sendiri.
OK Nang... Happy Birthday. All the best & good luck.

5 comments:

Warnawanie said...

wah... sama birthday dgn en yus laaa..

Happy Birthday Ir. Saharenam...
hew hew hew

Happy birthday to u too...in advanced :D

SilverFerio said...

tq tq... xde adiah ker? hahaha...

Gee said...

hepi besday tuk adek ku jua.. (hehehe in advance nih)

aku la ros said...

happy besday to ir sehanam

happy besday gak la kat tuan blog ni (in advance juwe la)

SilverFerio said...

:)) tq tq... xde advance pesen ker? hahaha