Quotation of the Day

: : j.a.p.a.n. g.t. : :

Malam tadi Kid call around 11 pm ajak pegi AKARKARYA di DU. Dia nak prektis Rentak Juara show malam ni kat Stadium Melawati. Lama juga aku melepak sambil tengok depa prektis sampai tiga pagi.

Studio AKARKARYA ni milik Acis & Shiela Majid. Kalau nak tunggu lama kat sini tak de la boring mana sebab ada bilik khas utk melepak dan boleh tengok apa org buat dalam studio tu. Malam tadi boleh juga layan Euro 2008 Belanda lawan Russia. Tahniah untuk Russia boleh masuk separuh akhir.

Hari ni aku plan nak ke Litar Sepang tengok 'ciken' Japan GT. Tapi terbangun sangat lewat :d

8 comments:

KitKet said...

alah.. kalau idok boleh tolong update kami dengan gambar2 ciken yg comel lagi seksi tu

SilverFerio said...

tahun lepas banyak gak la koleksi ciken jepun :d

Si Tukang Karut said...

cike jepang comel tapi katik-katik kan kan?

Si Tukang Karut said...

ciken*

-me- said...

fuh. klu leh tangkap satu, sembelih buwat sateyyyy

SilverFerio said...

*khinggg

~ beaber ~ said...

hew hew hew sedap lagi ciken chop...

hew hew hew

SilverFerio said...

*khinggg