Quotation of the Day

: : s.e.k.a.l.i. s.e.k.a.l.a. : :

Dah agak lama aku tak jejak kaki ke JPN. Hari ni awal pagi aku masuk JPN sebab ada meeting sebelah petang. Bila kat JPN nih... memang serabut otak sebab banyak benda nak kena tengok. Sepatutnya memang kena tengok tiap2 hari pun. Cuma dalam sibuk di Bukit Jelutong, boss macam bagi excuse kat aku. Boss memang tak banyak sangat kacau aku since dia suruh fokus kat Bukit Jelutong.Tq boss...

Kebetulan hari ni aku kat JPN ada la tiga org bosses JPN yang tegur... lama tak nampak. Ada juga yang update status sistem, problem... tapi kebetulan hari ni memang ada problem pun. Aduhhhh... tak dapat la nak balik awal selagi problem tak solve. Mem yang own the sistem tu bagitau aku dengan sopan santun siap senyum2 lagi tak de la stress mana kan... tapi aku le kena pastikan problem tu solve. Tak bermakna da senyum2, problem tu tak serius. Memang serius nih... aku kena stayback sampai siap. Huk huk huk... Aku rasa kalo dgn boss lain dah kena fire awal2 lagi dah... Alhamdulillah... semangat sket aku nak stayback malam nih. Sebelum2 ni pun apa dia nak aku ikutkan saja, biarlah mudah sikit urusan2 lepas ni. Aku rasa its work now :) tapi hati tetap berdebar selagi problem tak solve...

OK mau sambung kerja... tata titi tutu...

13 comments:

lil^RED799 said...

gigih abg man ku bekeroje...try to find some times to pamper ur self yeah!

SilverFerio said...

kuar mamam jap... mo masuk opis smula nih

Si Tukang Karut said...

ishk masih kerja lagi ropanya...tenang2 kan jiwa doa2 kat system tu kene pujuk mujuk bercakap gan server tu kot baru jalan...hihihi apa-apa pun selamat berkerja

SilverFerio said...

at last managed to fix the problem. blh balik titun tanpa mimpi ngeri :d

-me- said...

bravo cik anome! keje dah beres yer. baguih

eilham said...

selagi tak tutop mata, kerja! kerja! kerja!... huhuhuhu

aku la ros said...

en azman ahmad berdebar ke? .. berdebar pasal keje or pasal lain.. huk huk huk..

SilverFerio said...

tapi malam tadi tutup mata lewat gak... tengok bola :))

ros - berdebar pasal lain liew hehehe... tapi selamat dah

~ beaber ~ said...

trouble shooting leww .. sure leh cover nyewww


hew hew hew wat cecepat kang mo pegi tgk pengantin plak pat T. Intan huhhuhuhuh

SilverFerio said...

hahaha... satu2 siapkan... penat wohhh

sue cipot said...

aku pon debar jugak nie man.. alamak cm ner ni..adehhh makin kuat nie,.... oooo tidak makin kencang nampaknya .....

Si Tukang Karut said...

mak nih dah tuo-tuo pun suka amat bab berdebar-debar nih...silonok...LOL

Dory said...

berdebar ape tu ye?? hiks