Quotation of the Day

: : mula bertatih : :

29 Jan 2009 --> techno vantage was born and registered (nama asalnya prima tech, tapi tak boleh daftar). 2nd choice terra prime. ekceli techno vantage ni pilihan ke tiga pun

7 Feb 2009 --> our 1st sale

9 Feb 2009 --> 2nd sale

17 Feb 2009 --> received a phone call from 'contact'. invite to direct nego for supplying dum dum software based tools

"small opportunities are often the beginning of great enterprise"

skrg ni tgh dok gugel tag line/cheer wording yang ada WOW Factor!!!

lebih kurang macam ni la... "we transform your brilliant ideas into bla bla bla"

mungkin kawan2 ada can come out wit something... boleh je kalau nak email ke technovantage@yahoo.com

Thank you in advance yea... :D

12 comments:

Mem Aluya said...

All the best bro. Boleh I tumpang menega Puyuh Pandan Vuitton?

SilverFerio said...

puyuh pandan vuitton balut daun pisang ye mem

Mademoiselle Cynicleopetra said...

allhamdullillah...satu permulaan adalah titik tolak satu pembaharuan dan kejayaan...

SilverFerio said...

baru bermula mengharung gelora di lautan biru, ada masanya... ada tempatnya lautan biru menjadi tenang.

Zu said...

gOOD lUck BRo

SilverFerio said...

tq zu :)

Rajap said...

Semoga berjaya.. Amin..

SilverFerio said...

tq bro

setjiweluke said...

good luck bro.. semoge berjaya!

bley la kasik profile satu.. hehe..

SilverFerio said...

bro... kasi address... saya boleh email profile, atau kalo blh terima softcopy saya email je

Dory said...

good luck! nnt leh blanje makan sup ape tu name dia?

SilverFerio said...

sup UK (urat ketin) hahaha... bisa saja