Quotation of the Day

: : no more monday blues : :

how to be great boss :))


Pagi tadi bangun agak awal, sebab staff call sistem ada problem sikit. Cit cat with him... what tlah happened, gave some tips how to resolve. Aku pun siap2 nak pegi sarapan dan tunggu my staff update status. Sampai kat kedai mamak, he call and update the status. Sistem was up and running fine. Cuma soh dia monitor closely time to time. Aku plak update vendors, clients and bosses.

Maka aku bersarapan dengan gumbira, sambil baca sotkaba Sinar Harian. Banyak berita politik negeri Perak. Harap2 cepatlah selesai. Hari ni aku sarapan nasi lemak hahaha... sebab tengok gamba nasi lemak daun pisang kat fb mem.

Dah abis baca sotkaba, pegi minum kopi o plak kat Bangi Kopitiam. Baca buku, sambil minum kopi o panas. Dah 3 hari cuti, terasa pergerakan masa agak pelan.


Tak sabar nak pegi gym lagi petang ni...



11 comments:

Zu said...

salam....

tak sangka rupanya ko p gym hehehehe

DoOrDie said...

hahahah...tuh yang baman ada 8 pack tuh (extra due dari orang biasa)

tang mana? lu pikirlah sendiri!

ahahahah!

SilverFerio said...

dah lama la zu... aku mula 11 tahun lepas.. utk fitness & stamina je la... release stress

ck.. rajin2 la eh

Dory said...

6 pack? wah! nyum nyumm.. haha

Pink Marie said...

hmph tableh jadi nehh!!

SilverFerio said...

:))

hahaha... apa lagi mek! cargas!

Gee said...

monday blues memang tade semalam tp nih today jd tuesday biru birat plak huhuhuhu

SilverFerio said...

hahaha... biru melarat ke?

is150 said...

dah aku lak teringin makan nasi lemak daun pisang nih...

Mademoiselle Cynicleopetra said...

momi pun ada 4 pax...babat kat perot nih kalau sekali tengok cam ketulan membina badan jerr...akibat mop lantai berlarutan agaknya LOL

SilverFerio said...

hahaha is... jum la belanja aku mkn nasi lemak daun pisang! ko dah manajer skrg ni

mommi... :)) mop 3 jam sekali ke mommi?