Quotation of the Day

: : aku & masa : :


Jarum jam ni tak betui la. Tapi jarum minit ok. Dah lama tak pakai jam ni, sebab jarum jam tak betui. Bila dah lama sangat terbiar dalam peti simpanan, pakai je lah.
Boleh kata semua jam tangan dalam koleksi, nombornya besar2 belaka. Dari jauh dah boleh nampak. Tapi tak de terlampau macam jam kat stesen keretapi. Tapi kalau duduk kat meja makan, orang yang duduk berdepan boleh la nampak dengan jelas.
Dulu, masa mula2 kerja ngan kompeni sekarang ni... bos kata aku ni 'pemurah'. Waktu pun boleh kongsi ramai2 :D
Nanti2 kalau ada kelapangan, nak hantar jam ni ke William Sg Wang. Minta dia repair. Kalau boleh trade in pun ok juga. Jam ni agak berat. Berat bertambah dari 61.10 kg kepada 61.13 kg
"BE THERE BEFORE TIME"

10 comments:

Khambeng Madu said...

bell & ross tu...pehhh..!!!!

DoOrDie said...

i pakai swatch je...huhuhu!

org tak ske yang number besor2 sangat..org suke yang cumil..sweet...manes2 macam orang gak!

erk!? ha ha ha!

SilverFerio said...

berat beb!!!

SilverFerio said...

ck - swatch ok pe... many ladies & fancy design

Mademoiselle Cynicleopetra said...

just the other day...

...my fren zulhelmi was looking at my tagheur watch that I've been wearing for such a long time...about 17 years...

...and dia leh tahu that jam was produce pada tahun bape dan tentang historynya...terkejut juga...mungkin dia jam lover kot...hahahahahha

SilverFerio said...

pencinta jam tag kut mommi. my hsemate pun bela jam tag yang dah lama... jam tu arwah ayah dia hadiahkan...

Zu said...

tak suka pakai jam......:D

SilverFerio said...

suke suke... dah biasa dari kecit hehehe

Dory said...

xde no yg beso lagi ke?

SilverFerio said...

ada... tapi kat kedai. kalo lengan aku jenis popai... boleh la beli yg lebih besar