Quotation of the Day

: : siapa faizal tahir? : :

Dari pagi bawa ke malam, hot fm hot kan isu Faizal Tahir 'SUPERMAN' nak bersara. Faizal dah buat announcement... dia nak berehat seketika, nak tumpukan perhatian kepada keluarga sebab wife dia nak give birth tak lama lagi. Tapi hot fm masih lagi hot ngan isu nih. BOSAN sudahhh!!! Siapa Faizal Tahir? Kalo nak tau dia lah SUPERMAN.

BN kalah kat Kuala Terengganu pun tak se'hot' nih :)) adoiii... ini je ke radio paling hot leh produce utk pendengarnya :-?

5 comments:

KitKet said...

saya ada kawan kat office nama faizal jugak tapi saya panggil dia paejal. tapi lengan dia bukan lah pejal mana pon

Kakak Tiri said...

Terlalu mudah berpuas hati???

Tengok Siti Nurhaliza. Lepas capai buat konsert kat Albert Hall, terus releks. Tak de le nak takluk dunia.

Faizal Tahir, entah lah... saya biasa-biasa je. Tapi power juga masa AJL tu, ek? Laki saya tak suka dia. Sebab dia kata mat tu kerek. Ye ke? Saya tatau. Sebab dia tak kacau saya, jadi saya okay je lah dengan dia. Dia pun tak penah tipu saya. So sukati dia lah.

Kuasa...

Dory said...

hahahha.. nak gelak2 bace komen kak laila ni..

dah lame xdgr hot fm, era? byk sgt bercakap.. bosan!

sw337un7ej4 said...

superman?? uwekkkkkkkk!!!!

encem lagi gue punyer tom welling..he he he

Mademoiselle Cynicleopetra said...

setiap orang mempunyai keEnceman sendiri...dan semua orang mempunyai masaalah dalaman dan luaran sendiri...

mungkin dia mempunyai cita-cita untuk menjadi seorang bapa dan suami yang baik...

jadi superman...suparman...batman otraman...ok saja...