Quotation of the Day

: : i got power : :

"MOVEMENT PRODUCE ENERGY"

Semalam memang dah demam pun. Malam semalam agak goyah di situuu. Tapi masih boleh bertahan hingga 3 pagi. Makna kata, sepatutnya hari ni aku boleh ambil replacement leave.

Malam tadi, sampai je umah aku telan panadol 2 ketui. Zastttt tarik selimut zzzZZzZZzZzz. Kol 11 pagi tadi terjaga sebab ada phone call. Call for meeting. Bila aku cek henpon, dari awal pagi lagi dh banyak miss call. Rupanya urgent meeting untuk aktiviti malam ni.

Habis je meeting, lunch kat food court Precint 8. Suke environment situ... makan bawah canopy besar, open air, banyak food stations. Sayur2 depa masak tadi sedap plak!!! :D

Petang tadi, kena pegi Bkt Jelutong lagi utk disaster recovery test. Takut gak ngan worm yang mengganas skrg nih... ekceli ada problem during recovery procedure tadi... human mistake. So nya kami tak boleh nak proceed. 3 jam bincang nak jari jawapan utk cover line human mistake nih. Susah juga... bosses & ceo pun duduk semeja cari idea/reason. In the end, we came out with a reson. The solid one!

Susahkan nak cover human mistake :-?

Back to 'movement produce energy'... memang aku demam hari ni. Menggigil je badan bangun pagi tadi. Tapi gagah juga buat aktiviti harian. Makin banyak movement aku buat, rasa makin kuat... ilang ingatan about demam. Skrg ni, dah sampai kat umah... demam makin terasa. Hakikatnya, aku masih demam lah tadi tu... tak pe lah... selera makan pun tak terusik, masih boleh kerja...

Esok kalau masih kuat kederat, aku kerja lagi...

6 comments:

Kakak Tiri said...

Cemana kamu tarik selimut??

Mademoiselle Cynicleopetra said...

man kalau demam jgn pi GYM marabahaya....makan dan buat kerja lain ok...ingat tu pesan mommi?!!!

SilverFerio said...

hehehe 97% cover whole body. 3% tu kat muka.

tq mommi. masih ingat lagi entry mommi tu..

Dory said...

Get well soon bro!

SilverFerio said...

i am alive huhuhu

Kakak Tiri said...

Human mistake macam ni ek ---->

http://1426.blogspot.com/2008/12/you-cut-cable-you-fool.html