Quotation of the Day

: : kisah yati petir : :


Kisah ni dikisahkan semula oleh officemates masa kita orang lunch kat Mecd... bukan McD yer :D

Di jabatan it firm 'z' ni ada sorang pekerja nama Yati. Disebabkan suara dia boleh capai 'db' yang agak tinggi, kawan2 dia panggil dia Yati Petir.

Satu hari masa Yati Petir buat kerja sambil beborak dgn kawan-kawan... tetiba

Yati : "PETIR"
Kawan Yati : kaulah petir!

PETIR yang Yati maksudkan ni signage flash atau kilat yang pop up kat taskbar workstation dia bila system disconnected.

...malas plak nak taip cerita seterusnya.

13 comments:

Zu said...

apa ni beb cerita separuh jalan :o

SilverFerio said...

dana tak cukup

Khambeng Madu said...

hahahah...aku paham !! ;)) aku penah mengalami benda mcm ni dgn tok... bila ingat balik memang terguling hahahaha

SilverFerio said...

mcm mana ?

Mademoiselle Cynicleopetra said...

mungkin dia tertelan bateri cap badak!!

SilverFerio said...

bateri kurun berapa mommi :-?

NaD said...

aduiyaiiii dia bleh plak buat lawak citer sekerat jalan. baman nak kena koh ke??

Dory said...

ko sambong cite ni dalam hati ka?

SilverFerio said...

koh tu cmner?

masing2 kena sambung sendiri la nampaknya... hehehe

Zu said...

baik ko smbg entry ko ari ni ..kalau tak siap lah.....hehehehe

SilverFerio said...

cito dh abis!!! lalalala

sekian

Kakak Tiri said...

Adoih... kah kah kah... apa citer ni beb?!

SilverFerio said...

forgot ending dia la :))