Quotation of the Day

: : sampai bila :-? : :

Masa drive balik tadi dari Bukit Jelutong, terlintas dalam kotak minda sampai bila nak buat kerja macam ni :-?

Tiap2 hari pun sistem tua tu buat hal. Nape masih nak maintain kalau kos nak maintain dah burst up. Upgrade atau cari sistem baru yang lebih baik. Boleh je jimat bajet nak maintain...

Susah juga nak operate bisnes skrg nih...

Nak cari kerja baru plak lah. Kawan2 tolong doakan yer... :D

7 comments:

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Rezeki Allah tu ada di mana2, Insya-Allah...

SilverFerio said...

bila bangun pagi ni, terfikir... i shouldnt complaining. skrg ni ramai yang x bekerja, retrenchment, kompeni gulung tikar. maybe malam tadi tu penat sgt kerja, tiap2 malam balik lewat, sistem pun problem hari2...

Alhamdulillah, aku masih ada kerja.

Pink Marie said...

tau takpe.

hik.

Dory said...

berusahalah!

SitiNur said...

Sentiasa mensyukuri apa yg dinikmati ok. Kerja kalau biasa2 saja,maksud Ct kalau xdak masalah mana best,betui dak? stress,masalah kdg2 best buat idup kita lebih trill..hehe

Khambeng Madu said...

amin bro...! kawan2 sentiasa dibelakang..

Mademoiselle Cynicleopetra said...

Apa pun perjuangan silverferio kita tetap doakan yang terbaik...insyaAllah...