Quotation of the Day

: : sunday nite live : :


Sunday Nite Live 2008 Series proudly brings you one of the most successful rock band of all time in Malaysia, the legendary WINGS in two rocking nights; 18th & 25th May 2008 (10.30pm) to celebrate their 21st Anniversary with their devoted fans out there who has always been supporting them through it these years!

This spectacular showcase will commemorate the 21 glorious years of the band and the eminent Awie (vocal), Joe (guitar), Eddie (bass) and Black (drums) will rock Planet Hollywood’s centrestage with their non-stop classic and timeless hits such as Sejati, Bernafas Dalam Lumpur, Misteri Mimpi Shakila, Taman Rashidah Utama, Di Ambang Wati, Bazooka Penaka and much more can be expected!

Expect a power-packed nostalgic journey of rock tunes by this most distinguished rock group!Entrance fee for Sunday Nite Live with WINGS is RM50, inclusive of one drink.

For further inquiries, please call 03-2144 6602. Planet Hollywood is located at KL Plaza, Jalan Bukit Bintang.

13 comments:

lil^RED799 said...

ni kan...da plan lama nak g ngan adik shah tu.....excited gile dah....sekali kan....huaaaaaaaaaaa exaaammm!!!!!

SilverFerio said...

bila exam?

lil^RED799 said...

15-29/5. 30 ade viva...

SilverFerio said...

owh... good luck :d

aku la ros said...

mau pegi tgok itew wings... peberet beb.....

SilverFerio said...

jom pi ramai2 :d

SilverFerio said...

err ada teket ke ros? ikut pengalaman aku dulu2 tu... xdo teket. bayar masa nak masok tu je.. 50 henget

aku la ros said...

ada tiket la... aku selalu beli tiket dulu.. tp selalu kalau diorg dah start jual tiket kat luar tak leh booking dah, kena gi planet beli tiket.. itu pngalaman aku la.. kalau main redah..takut tiket hbis.. tak leh masuk..

SilverFerio said...

aku nak masuk free kalo blh. tengah mengejas kid nih... dia pun perform malam tu sbg jemputan

aku la ros said...

weh2 tak aci la tu.. msuk free.. aku pown nak msuk free gak.. jgn buat aku jeles beb.. hehehehe..

SilverFerio said...

aku yang dok lepak minum malam ngan dia pun susah gak nak blh masuk free... masih ejas lagi nih...

aku la ros said...

aku doakan agar ko tak dapat tiket free tu.. hahahaha.. tp kalau ko dapat.. jgn luper adjust aku nyer tiket heheheh.. hahahaha

aku la ros said...

aku doakan agar ko tak dapat tiket free tu.. hahahaha.. tp kalau ko dapat.. jgn luper adjust aku nyer tiket heheheh.. hahahaha