Quotation of the Day

suka hati saja!!!

Lepas beli teket Sunday Nite Live kat Planet semalam aku terima phone call. Aku tak kenal pun dia. Dia kata dia coba2 dail je... Tapi cara dia cakap mcm dah tau sikit2 pasal aku. Sapa pulak bagi no henpon aku kat minah nih. Lama2 she was trapped. Cuma tak nak bagitau sape kawan aku yang bagi no henpon kat dia. I tot I don have a fren like that. Rupanya ada...

Aku bagitau la ngan pompuan nih... fyi, sapa je kawan yang bagi no phone nih was not my good fren. Kalau dia kawan yang baik, he/she should tell me or ask for my permisson. Then pompuan ni tergamam kejap... maybe dia tak sangka aku nak kata mcm tu kut. Dan untuk pompuan ni pula, bila aku x reply sms, x jawab phone... jgn pula cakap aku sombong. Dua dua pun sama je.

Pada kawan2 yang minta no tepon kawan2 dari aku... jgn plak kata aku ni nak simpan sendiri. I need some time utk tanya pada owner dulu. Kalau tuan punya nombor bagi green lite. Aku boleh la bagi.

Pada yang mengaku kawan aku tu... awat la hang buat lagu tu. Aku nak bagitau la aku bukan terdesak sangat pun nak cari kawan. Aku cukup happy dengan keadaan sekarang. Kat kampung ni pun ramai kawan2 yang mampu buat aku happy & buat aku gelak sowang...

Sekian, terima kaseyyyyyyy... :d

26 comments:

Kakak Tiri said...

Waahhh... ada secret admirer...

(sambil berfikir... err aku ada pass nomo hang kat orang ke ekk??!)

lil^RED799 said...

ppl are trying to be helpful sometimes but it is just not the right way

i will always pray for yr happiness and blessful day ahead....

take care

aku la ros said...

pemesnyer dia.. huhuhu

uiks dia gi tgok konsert la.. mlm tu jenjalan ngan cik melah n the geng kat bintang walk..pesal tak nampak hang?.. huhuhuhhu...

Hanamichi_Sakuragi said...

aku tau no ko...tp ko tak tau no aku hahhahaha tp aku tak bg tau no ko kat org....:D salam man...

Si Tukang Karut said...

haha no bomba ada lah...no man tak tahu langsung kalau dial bomba depa bagi tak no man?...mana tahu Lilo hilang kene kidnap kat mesia... musti boleh tulung carikan? kan?..kan?..

Gee said...

betul lah adek!! kakak pun cam tu.. tak suka nak sebar2 no phone org.. & sangat2 marah kalau no phone disebarkan oleh kengkawan..

kena tanya jugak owner phone number tu tho tukang tanya is my good fren n owner is not so good fren..

SilverFerio said...

tak dpt nak saspek sapo kawan aku tuh...
tapi dia tau keja kt mana, bz ke tak, siap bgtau jgn ym atau call tym pejabat... bengong!!!

Hanamichi_Sakuragi said...

wah man..hebat nya informer tue kan....tp sian informer tak bgaji, ko stay cool jerrr jgn d layan sgt

Adzra a.k.a DoOrDie said...

yang pasti bukan cik kuntum !

sue cipot said...

huhuhuhu betol man mmg xkasi no hp kawan2 suke2 ati.. coz dulu masa sue nk p umah sis lela sue mintak dgn man dia xkasi dia ckp dia kena tnya tuan punye dule.. so sesapa yg buat lagu tu pat man mmg nak kena pelempang jagung..

SilverFerio said...

walau aku tak bnyk cakap, tapi aku bukan jenis tak layan org... tapi cara yang betui la...

SitiNur said...

man, ct nak no.tepon!

SilverFerio said...

siti.. boleh boleh...

zool irfan said...

sekali muka minah tu macam dynaz ke, fasha sanda ke..

dah melepas...boleh main geli-geli.. heheheh

SilverFerio said...

he he he...

Si Tukang Karut said...

hahahahah zool melepas takpe jgn terlepas sulalah...(kentut harum wangi)...hahahaha

cik tun teja said...

sabor lah ek..sukatilakan...sebok pesat depa tuh ek..(heh..ntah kat sapa aku marah ni..hehe..)

SilverFerio said...

makan apam balik lagi best la

aku la ros said...

apam?.. mcm best jer... nak mkn apam putih la.. mana mau cari...

yaya|azura said...

org suke jer kasi nomor talipon diaorg kat yaya .. wahahahaha. nomor talipon man pon yaya ada .. sape yg kasik ekk?? tetibe je dh ada dlm phonebook ni ahh... pelik laaa.
LOL!

SilverFerio said...

saya bagi no phone kat azura dulu tu supaya mudah nak date... tak on9 pun blh set date kan kan kan...

yaya|azura said...

nak ajak date ke? awwwwww....
ehiks... :P

SilverFerio said...

kalo saya date ngan azura... saya nak soh azura bawa saya ke chilis lah...b oleh kan azura kan...

Dory said...

alaaaa... baru nak kacau2... xjadi la camni.. ;p

SilverFerio said...

=))

Tok Ketua said...

sape yg bagi no tok kat Tun Mahathir??.. tgk dia dh nk duduk kg kita..